Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

"Kuršu" jaunajiem florbolistiem nepieciešams tavs atbalsts

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šomēnes Liepājas florbola klubs "Kurši" ar savu pieteikumu par spēļu formu iegādi bērnu un jaunatnes komandām piedalās labdarības projektu konkursā LabieDarbi.lv. Liepājnieku projekts saņēmis jau 1611 balsu un ieņem 5.vietu, tomēr ar to noteikti būs par maz, jo tuvākie sekotāji atpaliek par tikai 30 balsīm.

Projekta apraksts: Florbola klubs "Kurši" dibināts 1997.gadā ar mērķi veicināt florbola attīstību Liepājā. Šodien klubā ar florbolu aktīvi nodarbojas ap 170 audzēkņi vairākās vecumu grupās. Treniņu grupas tiek komplektētas ar bērniem sākot no sešu gadu vecuma. Kluba komandas kopš 1997.gada regulāri piedalās Latvijas čempionātā florbolā vīriešu un jauniešu līgās. Šogad Latvijas čempionātā kopā piedalās astoņas komandas – trīs vīriešu un piecas (U10, U12, U14, U16 un U18) bērnu un jauniešu komandas. Lielākā daļa sāncenšu klubu atrodas Zemgalē un Vidzemē, līdz ar liepājniekiem transporta izdevumi sastāda lielāko daļu no visām izmaksām, bet spēļu formām trūkst finansējums. Pašlaik jaunieši spēles aizvada dažādos spēļu kreklos.

Nobalsot par Liepājas "Kuršu" projektu var ŠEIT.

Pagājušajā mēnesī projektu konkursā LabieDarbi.lv sekmīgi piedalījās divi florbola klubi - "Ogres vilki" un "Talsi". Ogrēnieši savāca 6896 balsis un ieņēma 3.vietu, bet talsenieki ar 6746 balsīm ierindojās 4.vietā.