Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies "Zcamp" florbola nometne

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Noslēgusies "Zcamp" florbola nometne
Foto: www.zcamp.lv

10. jūlijā noslēdzās "Zcamp" florbola vasaras nometne, kas visu pagājušo nedēļu notika Talsos.

Pēdējās nometnes dienās uzbrucēji un aizsargi pieslīpēja visas savas iegūtās prasmes dažādos metienos, piespēlēs, taktikas spēlē un koordinācijā. Savukārt vārtsargiem jau kārtējo reizi, galvenais "Pixbo Wallenstam" vārtsargu treneris – Anders Billkvists, bija sagādājis atraktīvus un jautrus treniņus. Šo treneri ar pozitīvām atmiņām vārtsargi atcerēsies vēl ilgu laiku. Anders Billkvists, jeb nometnē dēvēts par Billi, atzina, ka vietējie vārtsargi šajā vecumā, neatšķiras no vārtsargiem Zviedrijā, kā arī to, ka vārtsargiem, kuri piedalījās nometnē, ir milzīgs gribasspēks, kurš noteikti tiks pārvērsts lielos panākumos.

Pēdējā nometnes dienā tika saorganizēta video intervija, kurā jautājumus uzdeva draugiem.lv domubiedru grupas “Florbolam.lv” dalībnieki. Jautājumi tika uzdoti gan pieminētajam Billem, gan arī Mikaelam Karlbergam, par dažādām tēmam par florbolu Latvijā un Zviedrijā. Video tuvākajās dienās tiks samontēts un publicēts zcamp.lv. Paldies visiem, kuri uzdeva jautājumus!

Nometnes kulmināciju vairāki florbolisti gaidīja jau no pirmās dienas. “Zvaigžņu spēle” ir iespēja nometnes dalībniekiem uzspēlēt pret treneriem, kuri tiem visu nedēļu mācījuši florbolu, kā arī demonstrēt iegūtās prasmes saviem vecākiem. Pirms spēles visiem nometnes dalībniekiem tika izdalīti piemiņas krekli.

Spēle ilga 60 spraigas minūtes, kuras beigās, Talsu 2. vidusskolas sporta zāles tablo vēstīja par draudzīgu neizšķirtu – 19:19. Uzreiz pēc spēles visi nometnes dalībnieki izmantoja pēdējo iespēju nofotografēties ar saviem jauniegūtajiem draugiem no dažādām Latvijas pilsētām un treneriem no Zviedrijas un Latvijas.

Izsakām milzīgu paldies Rainera mammai – Kristīnei Miķelsonei, par tradicionālā kliņģera sarūpēšanu, kurš šogad bija izveidots burta “Z” formā un bija gardāks par gardu. Pateicamies arī visiem vecākiem par to, ka uzticēja mums savas atvases un deva mums to godu par tiem parūpēties un tos izglītot viņu un mūsu iemīļotajā sporta veidā. Īpašais paldies visiem nometnes atbalstītājiem!

Tā nu ir noslēgusies 5. starptautiskā florbola nometne “Z-camp”. Mēs ceram, ka visu ko nometnieki ir ieguvuši šajā laikā, tiks pielietots jaunajā sezonā, kā arī viņu vārdi parādīsies rezultatīvo spēlētāju tabulās, pašā augšgalā.

Ceram daudzus no Jums redzēs arī nākamajā gadā. Lai veicas!

Izmantotie resursi:
zcamp.lv