Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Zcamp florbola nometne par samazinātu dalības maksu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

No 5. līdz 11. jūlijam Talsos (Talsu 2. vidusskolas sporta hallē) notiks florbola nometne "Zcamp", kas domāta, lai jaunie florbolisti uzlabotu savas spēles prasmes. Nometnes rīkotāji, pateicoties piesaistītajam jaunajam sponsoram - Stema real, raduši iespēju dalības maksu samazināt no 168 uz 125 latiem.

Katra florbolista sapnis ir spēlēt pasaules spēcīgākajā florbola līgā – Svenska Superligan (SSL). Lai nokļūtu starp pasaules labākajiem florbolistiem, ir smagi jāstrādā ne tikai treniņos sezonas laikā, bet liels darbs ir jāiegulda tieši vasarā pirms sezonas sagatavošanās posmā, lai sezonas laikā atliktu vien noturēt teicamu sportisko formu.

"Zcamp" ir intensīva florbola nometne florbola spēlētājiem (-ām) un vārtsargiem( -dzēm), kuri grib būt ātrākie, precīzākie, spēcīgākie un labākie.

Profesionālu SSL treneru un spēlētāju uzraudzībā Jums ir iespēja sešu dienu ilgā nometnē pilnveidot meistarību un attīstīt florbolistam nepieciešamās iemaņas, lai virzītos tuvāk florbolista sapnim un kādu dienu nokļūtu starp pasaules ātrākajiem, precīzākajiem, spēcīgākajiem un labākajiem.

Lai nodarbības būtu daudzveidīgākas un interesantākas, nometnē būs iespējams apgūt un iepazīt arī jauno un perspektīvo sporta veidu – freebandy, kas iegūst arvien lielāku popularitāti visā pasaulē, bez tam dažus treniņus aizvadīsim Rīgas jūras līča pludmalē, kura ir garākā visā Eiropā.
Kā jau ierasts, arī šogad ar savu klātbūtni mūs pagodinās SSL treneri un spēlētāji, kas sešu dienu ilgajā nometnē mācīs ne vien pareizi mest pa vārtiem, izdarīt precīzu, spēcīgu piespēli, bet arī Latvijas florbola izlases fiziskā trenera – Jāņa Volaja uzraudzībā, izpildīt speciāli florbolistiem nepieciešamos veiklības un spēka vingrinājumus. Vārtsargiem būs iespēja trenēties pieredzējušā "Pixbo Wallenstam" vārtsarga Andersa Billkvista vadībā.

Kopš pirmās "Zcamp" nometnes ir pagājuši jau pieci gadi, tādēļ šis gads ir īpašs un katram "Zcamp" dalībniekam dāvājam 50% atlaidi, vienam pirkumam, florbola inventāra – Zone, Unihoc, Zii iegādei pie mūsu partnera Florbolam.lv.

Tieši Tu esi gaidīts šīs vasaras karstākajā florbola nometnē. Piesakies šeit!

Lai saņemtu atlaidi, lūdzam vēlamo inventāru pasūtīt florbolam.lv līdz 2010.gada 20. jūnijam.

Izmantotie resursi:
zcamp.lv

 +11 [+] [-]

, 2010-06-11 13:38, pirms 14 gadiem
TĀ PAT prieks nometnes pa dargu.....

  +4 [+] [-]

, 2010-06-11 13:46, pirms 14 gadiem
C'moon? 125 lati par 6 dienām?

  +3 [+] [-]

, 2010-06-11 18:01, pirms 14 gadiem
Nolaida cenu jo maz gribētāju pa to cenu,es saprotu ka tur būs labi speciālisti bet izvērtējot ekonomisko stāvokli es teiktu ka tas ir stipri par dārgu. Vajag meklēt vēl sponsorus un censties pašiem mazāk nopelnīt,ja nometne būtu divreiz lētāka tad arī gribētāju būtu 2 reiz vairāk

  +6 [+] [-]

, 2010-06-11 18:23, pirms 14 gadiem
duriks rakstīja: Nolaida cenu jo maz gribētāju pa to cenu,es saprotu ka tur būs labi speciālisti bet izvērtējot ekonomisko stāvokli es teiktu ka tas ir stipri par dārgu. Vajag meklēt vēl sponsorus un censties pašiem mazāk nopelnīt,ja nometne būtu divreiz lētāka tad arī gribētāju būtu 2 reiz vairāk
Nu tas jau ir viņu viedoklī. Ko viņi paši vairāk grib trenēt? "Biezos" , kas ne tik labi spēlē florbolu, vai parastos, kas ļoti labi to dara!?

     [+] [-]

, 2010-06-13 11:19, pirms 14 gadiem
piejoda rakstīja: TĀ PAT prieks nometnes pa dargu.....
Daudzas sporta nometnes maksā stipri pāri simts latiem un tajās nepiedalās labākie treneri no Eiropas.

Pats esmu bijis uz FS Mettas nometni kas ilga arī 6 dienas, cena bija vēl briemīgāka, bet nebija ne tik intensīvi treniņi kā Zcamp, ne arī tādu speciālistu, tā kā viss ir Okay.!