Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

"Zcamp" florbola nometnes ikdiena

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Zcamp" florbola nometnes ikdiena
Foto: www.zcamp.lv

Pēdējas dienas "Zcamp" florbola nometnē aizritējušas intensīvos un kvalitatīvos treniņos.

Nometnē ieradies florbola kluba "Jūrmala" treneris – Edgars Dzeguze, kurš atbraucis ne tikai tāpēc, lai apmeklētu treneriem rīkoto semināru, bet arī pavērotu treniņu kvalitāti un viņa audzēkņu fizisko un tehnisko izaugsmi. Uz pavisam neilgu brīdi ieradās arī Zviedrijā spēlējošā latviete Anete Šeina.

Viena no nometnes interesantākajām un tajā pašā laikā nogurdinošākajām aktivitātēm bija treniņš jūrā Jāņa Volaja vadībā. Neilgi pēc pusdienām visi nometnieki tikai nogādāti Rojā, jūras krastā, kur tos sagaidīja J.Volajs ar jau sagatavotiem treniņa laukumiem. Treniņos ietilpa: sprints jūrā, dažādas pakāpes un grūtības treniņi smiltīs, futbols un virves vilkšana. Runājot par laiku Rojas krastā, tas gan bija apmācies, taču jūras ūdens bija silts.

Pēc tam, kad nometnieki bija atgriezušies uz vakariņām un nedaudz atpūtās, notika neliels florbola turnīrs. Visi florbolisti tika sadalīti vairākās komandās, kuras vadīja kāds no treneriem. Spēles laiks – septiņas minūtes. Turnīrs bija ļoti jautrs, taču visvairāk varēja uzgavilēt Jāņa Jansona vadītā komanda, jo tā tika atzīta par turnīra čempioniem.

Neilgi pēc vakariņām notika arī treneriem paredzēts seminārs, kuru vadīja zviedru speciālisti. Uz semināru ieradās Atis Blinds, florbola kluba "Lielvārde" treneris, kā arī E.Dzeguze no Jūrmalas. Galvenokārt, seminārā tika apspriestas novitātes Zviedrijas florbolā, taktika, komandas spēle, kā arī dažādas tehniskas nianses, kurām ir jāpievērš uzmanība, trenējot komandu.

Pēc garas dienas nometnē, jau otro vakaru pēc kārtas nometnieki kopā ar treneriem iesaistījās savu favorītkomandu atbalstīšanā pasaules futbola kausa noslēguma spēlēs.

Izmantotie resursi
zcamp.lv

     [+] [-]

, 2010-07-11 23:12, pirms 14 gadiem
Nometne bija vnk ideāla!! tagad tikai majas jāturpina un tad jau redzēs kā ies nākamajā sezonā!!