Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

"Z Sports" atbalsta jauniešu čempionātu florbolā

Andrejs Siliņš

"Z Sports" atbalsta jauniešu čempionātu florbolā
Foto: Kaspars Arājs, florbolazinas.lv

Oficiālais florbola inventāra "Zone" izplatītājs Baltijā "Z sports" SIA un Latvijas lielākais florbola vortāls "Florbolazinas.lv" turpina atbalstīt "Latvijas bērnu un jauniešu čempionātu florbolā", kuru rīko Latvijas Florbola Savienība.

Šis ir 15. jauniešu čempionāts pēc kārtas. Šogad čempionāts ir iedalīts piecās zēnu grupās: U18, U16, U14, U12 un U10. Tuvākajā laikā arī meiteņu grupas pievienosies pašreiz notiekošajam čempionātam.

Tiek apbalvotas divas meiteņu un piecas zēnu grupas no kurām katrā tiks apbalvots labākais aizsargs, uzbrucējs, vārtsargs, un rezultatīvākais spēlētājs, kā arī katru mēnesi tiks noteikts vērtīgākais spēlētājs, katrā vecumu grupā.

“Ņemot vērā, ka florbols mūsdienās ir strauji attīstījies un atceroties savus pirmos soļus florbolā, zinu cik būtiski ir izmantot labu inventāru, tāpēc arī mūsu uzņēmuma mērķis ir veicināt jauno spēlētāju iesaistīšanos florbolā un atbalstīt viņus ar modernu un pasaulē labi zināmu inventāru”, uzsver “Z sports” SIA valdes priekšsēdētājs Jānis Jansons.

Latvijas Florbola Savienības Jaunatnes komitejas vadītājs Jānis Dainis norāda: “Jauniešiem patīk publicitāte! Man ir patiess prieks, ka jaunieši tiešām mēģina izcelties un pierādīt sevi starp savējiem, piemēram, dienā nospēlējot vairākas spēles - no rīta jauniešu līgā, bet vakarā jau 1. vai 2. līgā. Kā arī ar lielu aizrautību vēroju, kā jaunie spēlētāji no sirds mēģina atbalstīt savu pilsētas godu un tiešām cenšās to darīt! Tādēļ, tiešām priecājos, ka “Z sports” SIA un vortāls “Florbolaziņas.lv” bija vieni no pirmajiem, kuri centās atbalstīt tieši jauniešu kustību Latvijā.”

„Z Sports SIA“ jau piecus gadus izplata populārākos florbola zīmols „Zone“ un „Unihoc“, kā arī vienu no populārākajiem futbola zīmoliem – „Masita“.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-04 14:43, pirms 16 gadiem
karlens rakstīja: vortāls vai arii portāls
Vortāls!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-04 15:56, pirms 16 gadiem
Viņi labāk varēja nosponsorēt normālu, funkcionējošu web lapu jauniešu florbolam!

  -2 [+] [-]

, 2008-12-05 11:31, pirms 16 gadiem
Man gan liekas, ka viņi pareizi dara... gan jau palasīt par jauniešiem varēs florbolazinas.lv ...

  -1 [+] [-]

, 2009-01-26 17:35, pirms 15 gadiem
Varēja labāk sponsorēt labākos Latvija klubus