Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Skaitļi: Ragovskis un Šmits čempionāta produktīvākie spēlētāji

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Skaitļi: Ragovskis un Šmits čempionāta produktīvākie spēlētāji
Jānis Ragovskis
Foto: Ogres ziņas

Pasaules florbola čempionātā Somijas galvaspilsētā Helsinkos Latvijas izlase atkārtojusi savu augstvērtīgāko sniegumu, izcīnot piekto vietu. Aplūkojot spēlētāju individuālo statistiku, par produktīvākajiem mūsu izlasē kļuvuši Jānis Ragovskis un Kevins Šmits.

Čempionātā Latvijas izlase izcīnīja trīs uzvaras (pret Kanādu, Slovākiju un Norvēģiju), vienreiz spēlēja neizšķirti (pret Dāniju) un piedzīvoja trīs zaudējumus (pret Zviedriju, Somiju un Čehiju), tādējādi nospēlējot atbilstoši savām objektīvajām spēlēm. Ja pret visām trim čempionāta medaļniecēm latviešiem lietderības koeficienti bija palielos mīnusos, tad mačā pret kanādiešiem šo statistiku lielākajai daļai izdevās krietni uzlabot. Noslēdzoties turnīram, secināms, ka Jānis Ragovskis un Kevins Šmits čempionātu noslēguši ar labāko lietderības koefcientu – plus divi. Vēl pozitīvi bijuši vien Artūrs Jurševskis un Edgars Puriņš.

Tikmēr sliktākais lietderības koeficients ir mūsu izlases trešās maiņas aizsargam Kārlim Petrovskim, kuram savu koeficientu mačā ar kanādiešiem neizdevās uzlabot. Tikmēr Klāvs Jansons, kuram turnīrā par veiksmīgu var uzskatīt tikai spēli pret vairākkārt pieminēto Kanādu, čempionāta noslēgumā otrs sliktākais koeficients Latvijas valstsvienībā.

Latvijas izlases spēlētāju lietderības koeficienti katrā spēlē atsevišķi un turnīrā kopumā:



     [+] [-]

, 2021-12-13 17:21, pirms 3 gadiem
protams, ka pat bez vidējās izglītības ir skaidrs, ka jāskatās ir statistika bez Kanādas spēlēs, tad rezultāts ir objektīvs un citi līderi un grēkāži, kas vilka komandu uz leju, Kanādu pat igauņi uzvarēja ar 22:4 un varētu uzvarēt lv 2 līgas komanda.