Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu florbola izlasē vērojams progress

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu florbola izlasē vērojams progress
Foto: Ritvars Raits

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas sieviešu florbola izlases kandidātes Kocēnos aizvadīja savu kārtējo treniņnometni pirms decembrī gaidāmā pasaules čempionāta.

Izlases galvenais treneris Jānis Freivalds atzina, ka šī treniņnometne viņu iepriecinājusi daudz vairāk nekā iepriekšējās: "Lai arī, pārbaudot fizisko gatavību, atklājās, ka rezultāti aizvien vēl ir švaki, tomēr redzam progresu un tas priecē. Iespējams, ka meitenes kādu objektīvu iemeslu dēļ nav varējušas pie tā piestrādāt, bet kopumā attīstība ir novērojama. Meitenes nometnē darbojās centīgi.”

Treniņnometnes pēdējā dienā izlases kandidātes aizvadīja savstarpēju treniņspēli, kuru izlases treneri novērtējuši pozitīvi. "Spēle tika aizvadīta augstā līmenī. Dāmas laukumā izskatījās necerēti labi. Varētu pat teikt tā - ja viņām pretī būtu nākušas kādas nopietnākas pretinieces, protams, mūsu meitenes būtu nogājušas aizsardzībā, bet spēle kopumā būtu bijusi laba. Mēs ar treneriem spēli vērojām no malas. Padomus devām tikai starplaikā un meitenes tos uztvēra ļoti labi,” atklāja J.Freivalds.

"Meitenes pašas apzinās, ka nopietni jāstrādā, tāpēc mēs ceram uz progresu. Fiziskajām nodarbībām atlicis vairs tikai mēnesis, bet spēlētājas pašas apzinās, ka jātrenējas,” norādīja izlases galvenais treneris. "Visvairāk mūs priecē tas, ka starp florbolistēm valda laba savstarpēja saikne. Paldies meitenēm, ka ieradās uz nometni un "atrādījās”. Ceru, ka tikpat labā noskaņojumā tiksimies arī nākamajā treniņnometnē, kas notiks oktobra vidū,” sarunas nobeigumā uzsvēra Jānis Freivalds.

Nacionālo izlašu koordinators Edgars Ikstens, atskatoties uz aizvadīto sieviešu izlases nometni, norādīja: "Pievienojos Freivalda kunga sacītajam, ka esam priecīgi par novēroto progresu izlases attīstībā. Esam gatavi saņemt labas ziņas, taču vispatīkamākā ziņa būs tad, kad saņemsim informāciju no treneriem:
"Jā, mēs esam gatavi cīnīties pasaules čempionātā - mūsu dāmas ir gatavas!” Paldies meitenēm, kuras atsaucās un ieradās uz kārtējo treniņnometni, un varu paziņot, ka nākamā paredzēta jau laika posmā no 15. līdz 16.oktobrim.”

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2011-09-13 20:14, pirms 13 gadiem
latvijas sieviešu florbola izlase ir viena no top 5 valstīm

     [+] [-]

, 2011-09-14 18:29, pirms 13 gadiem
jau aizmirsa, ka lika miiksto uz pirmajiem treninjiem???