Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Starp junioru izlases kandidātēm vēl trīs spēlētājas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Starp junioru izlases kandidātēm vēl trīs spēlētājas
Foto: floorball.lv

Latvijas sieviešu U19 florbola izlasees kandidātes mērķtiecīgi turpina gatavoties 6. pasaules čempionātam, kas šopavasar no 30.aprīļa līdz 5.maijam notiks Polijā. Uz treniņnometni, kas pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Kocēnu sporta namā, bija uzaicinātas 29 spēlētājas, trīs no viņām – pirmo reizi.

Junioru izlases treniņnometnē pirmo reizi piedalījās trīs rīdzinieces – Maira Tomaševska no "Rīgas Lauvām", kā arī Evelīna Freimane un Santa Neimane no komandas RSU. Izlases galvenais treneris Jurijs Fedulovs atzina, ka visas trīs jauniesauktās nometnes laikā demonstrējušas labu spēles izpratni un fizisko sagatavotību, kā arī treniņos darbojās ļoti centīgi, tāpēc droši vien tiks aicinātas arī uz nākamajām treniņnometnēm.

Dažas florbolistes šoreiz nevarēja ierasties Kocēnos, bet, tā kā viņām visām bija attaisnojoši iemesli (traumas, svarīgi pasākumi), tad no izlases kandidātu pulka šobrīd neviena netiks svītrota. J.Fedulovs pastāstīja, ka viņa un treneres Zeltītes Bankavas vadībā meitenes divu dienu laikā aizvadīja četrus vērtīgus treniņus. Bez tam ticis atrasts laiks, lai apmeklētu vīriešu nacionālo izlašu spēles Valmierā, bet svētdien, 2.februārī, turpat Kocēnos notika jaunatnes čempionāta U18 vecuma grupas meiteņu komandu sabraukuma spēles, tāpēc florbolistēm slodze iznākusi diezgan liela.

Jau februāra otrajā pusē izlases kandidātēm paredzēta vēl viena nometne, triju dienu treniņnometne notiks skolēnu brīvlaikā. Vienlaicīgi tiek strādāts pie tā, lai vēl pirms pasaules čempionāta mūsu juniores piedalītos starptautiskās pārbaudes spēlēs. Tās notiks pēc tam, kad būs paziņots izlases divdesmitnieks.

Latvijas sieviešu (U19) florbola izlases kandidātes:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Elīza Elizabete BērziņaUFK Ķekava
2.Jana FilipsoneVFS Masters/Blindsave
3.Monika DžigureUFK Ķekava
4.Līva KalniņaUIrlava/Tukums
5.Dana GulbeVIrlava/Tukums
6.Inga AmetereUĶekavas Bulldogs
7.Sintija MiļunaUĶekavas Bulldogs
8.Zanda OzoliņaAĶekavas Bulldogs
9.Viktorija VišņevskaARīgas Lauvas
10.Liene KraujaARīgas Lauvas
11.Paula SloģeURīgas Lauvas
12.Ieva LočmeleURīgas Lauvas
13.Justīne ČēmaARīgas Lauvas
14.Kristiāna GrāvīteURīgas Lauvas
15.Kristīne KirilovaVRīgas Lauvas
16.Keita DruvaskalnaURīgas Lauvas
17.Anastasija OsipovaURīgas Lauvas
18.Rebeka LaureURubene
19.Sabīne Anna ZīverteARubene
20.Zane JustamenteARubene
21.Karīna FatejevaURubene
22.Sintija BāliņaVRubene
23.Liliāna JakovickaUFK Ķekava
24.Loreta MiļunaURSU
25.Lāsma ManguleURubene
26.Paula ZuteAKrustpils
27.Mairita TomaševskaURīgas Lauvas
28.Evelīna FreimaneARSU
29.Santa NeimaneURSU

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs
Trenere: Zeltīte Bankava

Sieviešu U19 florbola izlases gatavošanās un piedalīšanās pasaules čempionātā tiek līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļiem, to atbalsta arī SIA "LDz ritošā sastāva serviss".

Izmantotie resursi:
floorball.lv