Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Vasaras Līga 2010" būs līmenī

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Vasaras Līga 2010" būs līmenī
Foto: Renārs Buivids, Sportacentrs.com

Izdevies panākt vienošanos par "LIDO Vasaras Līga 2010" sacensību norisi atpūtas centrā "Lido", turklāt sacensības notiks uz speciālā florbola seguma.

Kā mūs informē turnīra rīkotāji, vēl pirms neilga brīža bija pamatotas bažas par to, vai šā gada "Vasaras līga" varēs notikt uz speciāla grīdas seguma, kura neesamība varētu atbaidīt vairākus spēlētgribētājus, atceroties agrāko gadu notikumus ar nobrāztajiem ceļgaliem. Tomēr izdevies vienoties par grīdas īrēšanu un sacensības varēs notikt.

Sacensības organizēs Florbola Attīstības aģentūra, sadarbībā ar A/C "Lido" un Latvijas Florbola savienību. Atbalstītāju pulkā ir arī florbola inventāra veikals "Florbolam.lv" un "errea", bet informatīvais atbalstītājs būs Florbolazinas.lv. Sacensību organizētāji strādā pie tā, lai piesaistītu vēl papildus atbalstītājus un ar dažiem no tiem jau panākta konceptuāla vienošanās.

 +10 [+] [-]

, 2010-05-31 20:29, pirms 14 gadiem
Labs čiliņš būs

     [+] [-]

, 2010-06-01 10:05, pirms 14 gadiem
Hokejistus arī šovasar!