Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Riga Open Cup 2013" startā pārliecinoša uzvara "UHC Uster" un "Lekringam"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Riga Open Cup 2013" startā pārliecinoša uzvara "UHC Uster" un "Lekringam"
Cēsu "Lekrings"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Rīgas Olimpiskajā sporta centrā startēja pirmais starptautiskais florbola turnīrs "Riga Open Cup 2013". Pirmajā spēlē Andra Pīlupa trenētais Šveices klubs "UHC Uster" ar 10:2 pieveica "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, bet Cēsu "Lekrings" ar tādu pašu rezultātu uzvarēja "Lielvārdi".

"Ulbroka/FS Masters" un "UHC Uster" savstarpējās spēles pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet 25.minūtē vadībā ar 1:0 izvirzījās viesi. 38.minūtē, kad šveicieši jau bija guvuši trīs vārtus, ar precīzu metienu atbildēja Edžus Ceriņš – 1:3. Pirms trešā perioda latviešiem bija triju vārtu deficīts – 1:4. Mača pēdējā periodā "UHC Uster" spēlētāji guva vēl astoņus vārtus, kamēr ulbrokiešiem uzbrukumā izcelties izdevās tikai vienu reizi (Kaspars Šķēls) – 2:10.

Rezultatīvākais "Ulbroka/FS Masters" rindās bija Krišjānis Zeps (divas piespēles), bet par labāko spēlētāju tika atzīts pirmo vārtu autors Edžus Ceriņš. "UHC Uster" rindās labākā spēlētāja gods tika Florianam Bolligeram, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Silvans Bolligers. "Ulbroka/FS Masters" spēlētāji pa pretinieku vārtiem izdarīja 20 metienus, bet šveicieši Edgara Augstkalna sargāto cietoksni apdraudēja 35 reizes.

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas abu finālistu - "Lekringa" un "Lielvārdes" – duelī rezultāts tika atklāts jau 3.minūtē, kad ar precīzu metienu cēsniekus vadībā izvirzīja Andris Rajeckis – 1:0. Pirmajā periodā Cēsu komanda dominēja uzbrukumā, panākot 3:0. 25.minūtē, kad rezultāts kļuva jau 5:0, "Lekrings" savu tā arī nepārspēto vārtsargu Normundu Krūmiņu nomainīja pret komandas jaunieguvumu – Anriju Ventu. Līdz otrā perioda beigām abas komandas guva pa diviem vārtiem (7:2), bet pēdējā trešdaļā vēl trīs precīzi metieni padevās cēsniekiem, kamēr lielvārdieši palika tukšā. Spēles gala rezultāts – 10:2 – tieši tāds pats, ar kādu dienas pirmajā mačā "UHC Uster" pieveica "Ulbroka/FS Masters".

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā tika atzīts Dāvis Vilders, kuram 2 (1+1) punkti. Andrim Rajeckim trīs gūti vārti, pa 3 (1+2) punktiem savāca arī Andris Malkavs, Gints Bērtulis un Artūrs Jurševskis. Divus vārtus iemeta Toms Rīsmanis, bet 2 (1+1) punkti arī Mārtiņam Rajeckim. "Lielvārdes" labā pa vārtiem guva Mikus Valpēters un Aivis Kusiņš, kuram labākā spēlētāja gods.

Vairāk informācijas: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -1 [+] [-]

, 2013-08-30 21:33, pirms 11 gadiem
taajaa maajas lapa rigaopen.lv ir galiigi nav vairaak informaacijas... tieshi otraadi tur ir mazaak nekaa sportacentraa...
tur pat nav pirmaas speeles rezultaats veel ielikts..
kauns turniira rikotaajiem...

     [+] [-]

, 2013-08-31 10:58, pirms 11 gadiem
Rīga open bez Rīgas komandām. Kaut kāds sviests ne turnīrs.

     [+] [-]

, 2013-08-31 11:42, pirms 11 gadiem
shodien turniira otraa diena bet tajaa maajas lapaa par pirmo dienu ne vaarda.. pat rezultaati nav ielikti.. kas tas par par kreiso turniiru...