Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

LIDO Vasaras līgā fiksēts pirmais neizšķirts

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vakar kārtējās spēles LIDO Vasaras līgas florbola turnīrā aizvadīja sieviešu un vīriešu B grupas komandas. Uzvaras izcīnīja komandas "Priekā!" un FK "Virgin", bet "Tornado" un FK "Ādaži 2" nospēlēja neizšķirti.

Sievietēm savā pirmajā spēlē pārliecinošu sniegumu nodemonstrēja komandas "Priekā!" meitenes, kuras ar rezultātu 21:1 sagrāva "Ne sauktas, ne gaidītas". Vasaras līgas rezultativitātes rekordu uzstādīja Signe Ose, kura šajā spēle tika pie 10 punktiem – 7 vārti un 3 piespēles. Pa septiņiem punktiem Diānai Isjominai (6+1) un Līgai Garklāvai (3+4). Vienīgos vārtus zaudētāju labā guva Sandra Žebere.

Kā nākamie cīņā devās "Tornado" un FK "Ādaži 2". Spēle bija kā šūpoles, vadībā izvirzoties te vienai, te otrai komandai. Pēc pirmā puslaika ādažnieki bija vadībā ar 5:2, taču otrajā viss sagriezās kājām gaisā un viņi nokļuva jau iedzinējos, tikai spēles izskaņā panākot neizšķirtu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 8:8. FK "Ādaži 2" rindās rezultatīvākais bija Ivars Bērziņš – vieni vārti un trīs piespēles, bet "Tornado" lielāko punktu ražu sakrāja Kristaps Mulders un Jānis Purvēns – abiem šajā spēlē pa trim vārtiem un vienai piespēlei.

Trešajā spēlē spēkiem mērojās FK "Virgin" un "Undisputed". Abām komandām līdz šim bija pa vienam zaudējumam. Tehniskāki un precīzāki bija "Undisputed", kuri pakāpeniski palielināja rezultāta starpību savā labā un izcīnīja pelnītu uzvaru ar rezultātu 8:2. FK "Virgin" komandā rezultatīvākais šajā spēlē bija Jurģis Vidzis (1+1), bet "Undisputed" punktu līderi bija Ansis Auzāns (3+0) un Mārtiņš Kokars (2+1).

Šodien paredzētas trīs spēles A grupā vīriešiem:

19:00Latvijas UniversitāteFK Ādaži
20:00SalmingsportsFK Rīga
21:00SalmingsportsFK Ādaži

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv