Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Rubene" sarūpē "Lekringam" trešo zaudējumu pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" sarūpē "Lekringam" trešo zaudējumu pēc kārtas
Kocēnu "Rubene". Foto: floorball.lv

Latvijas un Igaunijas florbola līgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 3:4 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Dāvis Zēmelis.

Šovakar Cēsu sporta kompleksā Latvijas un Igaunijas vīriešu līgas turnīra spēlē nūjas krustoja vietējā komanda "Lekrings" un Kocēnu "Rubene". Mača pirmajā periodā tika fiksēts tikai viens vārtu guvums - jau 1. minūtē viesu komandu vadībā ar 1:0 izvirzīja Matīss Celms. Pēc otrās trešdaļas rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu, jo vispirms viesu florbolists Māris Parts panāca 2:0 betpēc tam pa bumbiņai kocēniešu vārtos ieraidīja Rodrigo Švarckopfs un Miķelis Koknesis Roops, uz rezultātu tablo atjaunojot līdsvaru - 2:2. Pēdējā perioda sākumā pa skaitliskajam pārsvaram izmantoja Ingars Matisons un Dāvis Zēmelis, izvirzot Kocēnu komandu vadībā ar 4:2. 48. minūtē cēsniekam Olafam Zvīnim neizdevās realizēt soda metienu (2:4). 52. minūtē Mārtiņš Muižnieks rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (3:4), bet neko vairāk Cēsu "Lekrings" nespēja. Uzvaru ar 4:3 izcīnīja Kocēnu Rubene.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Lauris Knoks, kurš atvairīja 17 no 20 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Dāvis Zēmelis. 2 (1+1) punkti Matīsa Celma kontā. Par labāko starp cēsniekiem atzina Robertu Zandi, kurš šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās. Cēsu "Lekrings", kas piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas, ar deviņiem punktiem atkāpās uz 3. vietu turnīra tabulā. Cēsniekus apsteidza Kocēnu "Rubene",kam tagad jau desmit punktu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2023-12-29 23:39, pirms 9 mēnešiem
Vēlams Juriju Petrovu deportēt atpakaļ uz krievzemi.