Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Zināmas "Canadien Cup" komandas un kalendārs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Beidzies komandu pieteikšanās termiņš florbola turnīram "Canadien Cup", kas 31. jūlijā un 1. augustā norisināsies Kocēnu Sporta namā.

Arī šogad turnīrā dalību ņems ilggadējie turnīra dalībnieki Cēsu "Lekrings" un pagājušā turnīra uzvarētāji "Rubene", tāpat arī bijusī "Latgranula”, kurai šī būs pirmā atrādīšanās pirms debijas Latvijas Virslīgā ar nosaukumu ”Līgatne”. Ar vairākiem Virslīgas spēlētājiem sastāvā sevi pieteikuši "IBK Jager”, kuriem palīdzēs arī pāris Somijā spēlējoši florbolisti. Tāpat kā pagājušajā gadā arī šoreiz piedalīsies interesanta komanda ar Virslīgā rūdītiem spēlētājiem ”Tēvi un dēli”, kuru nosaukums jau visu izsaka. Arī komanda ”Labi būs!” no Bauskas ne pirmo reizi piedalās šajā turnīrā un komandā pieteikti arī pāris Latvijas izlases kandidāti. Komanda "FDL & Co” rīkotājiem un citām komandām varētu būt melnais zirdziņš, taču zināms, ka tās sastāvā spēlēs viens Somijas un Zviedrijas spēlētājs, kuri pagājušajā sezonā jau spēlēja Latvijas čempionātā. Arī šogad turnīrā dalību ņems tādas komandas, kā "Madona”, FK "Livonija”, "Valmiera", kā arī Lietuvas komanda FLC "Uzkeiktieji vienuoliai”, kurā kā spēlējošais treneris ir bijušais Cēsu "Lekringa” spēlētājs Reinis Bērzkalns. Vel vieni turnīra jaunpienācēji būs komanda ”Babīte”, kuras sastāvā arī būšot vairāki Virslīgas spēlētāji.

Kopumā turnīram pieteikušās 12 komandas, kas tiks sadalītas divās grupās un izspēlēs grupu turnīru, pēc kura divas labākās komandas no katras grupas automātiski iekļūs ceturtdaļfinālā, bet 3. - 6. vieta spēlēs astotdaļfinālā.

Komandas:

A grupa:
Rubene
Tēvi un dēli
Labi būs!
IBK Jager
Madona
FDL & Co

B grupa:
Lekrings
Līgatne
Valmiera
FK Livonija
FLC Uzkeiktieji vienuoliai
Babīte
Spēļu grafiku, kā arī vairāk informācijas par turnīru iespējams atrast ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums
www.lino.lv - Jaunumi

     [+] [-]

, 2010-07-26 22:58, pirms 14 gadiem
kautkādi vienolainie leiši ar pieteikušies!