Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Latvian Open 2013" uzvar "RTU/Inspecta" un "Nauka-Trevelstroy"

"Latvian Open 2013" uzvar "RTU/Inspecta" un "Nauka-Trevelstroy"
"RTU/Inspecta"
Foto: Ritvars Raits

Ar "RTU/Inspecta" (Latvija) un "Nauka-Trevelstroy" (Krievija) komandu uzvaru Valmierā noslēdzās starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2013". Par uzvaru visā turnīrā cīnījās 22 vīru komandas un 12 dāmu vienības, bet izšķirošās spēles notika tieši šodien.

Dāmu turnīra finālā sacentās viešņas no Krievijas "Nauka-Trevelstroy" un Latvijas FK "Ķekava". Līdz finālam Krievijas florbolistes nebija piedzīvojušas nevienu zaudējumu un arī izšķirošajā spēlē pārspēja savas konkurentes, "Ķekavas" vienību sakaujot ar 6:1. Vienīgos vārtus Latvijas komandas labā guva Dina Štāle. Cīņā par bronzu "Rubenes" florbolistes ar 3:2 pieveica "Ķekavas Bulldogs" komandu.

Vīru komandu turnīrā labāko četru komandu vidū bija tikai Latvijas vienības. Finālspēlē "RTU/Inspecta" ar 6:3 pieveica "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, savukārt bronzas mačā FBK "Valmiera/ViA" pēcspēles metienu sērijā ar 6:5 uzvarēja "Rubenes" vienību.

Rezultatīvākais spēlētājs vīriešu konkurencē bija "RTU/Inspecta" florbolists Henrijs Uzraugs ar 16 (10+6) punktiem, savukārt dāmām pārliecinoši rezultatīvākā bija Anastasija Rodina ("Nauka-Trevelstroy", 16+4).

Izmantotie resursi:
LatvianOpen 2013 | Sākums