Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Aspot IC" un "Rīgas Lauvas" iekļūst ceturtdaļfinālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vakar vakarā aizraujošās cīņās komandas “Aspot IC” un “Rīgas Lauvas” jau nodrošināja sev vietas LIDO Vasaras līgas florbola turnīra 1/4 finālā. Savukārt komanda, kura vēl pirms vakardienas spēles arī cīnījās par vietu labāko divniekā, cieta sāpīgu neveiksmi mačā pret “Devils United”.

Vispirms laukumā devās komandas “Rīgas Lauvas” un “Undisputed”. Karstais laiks spēles sākumā nedeva nevienai no komandām jūtamu pārsvaru, jo pirmie vārti tika gūti tikai sestajā minūtē, kad pēc solo gājiena precīzs metiens padevās Tomam Klabim no “Undisputed” komandas. Tas gan sadusmoja lauvas un pēc trim minūtēm Rolands Reinsons panāca līdzsvaru (1:1). Rolands Kreicmanis no “Undiputed” komandas gan atkal izvirzīja vadībā savu komandu, bet pēc šiem zaudētiem vārtiem lauvas saprata, ka joki mazi. Līdz puslaika beigām trīs vārtus guva rīdzinieki un, ejot atpūtā, jau 4:2. Otrajā puslaikā lauvas neatstāja nekādas cerības saviem pretiniekiem, uzvarot to ar 6:1, kaut arī vārtu gūšanu iespējas bija vēl krietni vairāk. Spēles galarezultāts 10:3, par rezultatīvākajiem uzvarētāju komandas rindās kļuva Andis Pekšs (4+0), Kārlis Kvāls (2+2) un Toms Ābols (0+3), bet zaudētājiem divus vārtus guva Toms Klabis.

Pēc pirmās spēles rezultāta bija skaidrs, lai “FK Rīga 2″ spēlētāji varētu pretendēt uz vietu pirmajā divniekā, viņiem der tikai uzvara. Jāsaka, ka, spēles sākuma precīzi izpildot trenera norādījumus, jaunie rīdzinieki strauji devās pretī savam mērķim, līdz spēles 10. minūtei pat izvirzoties vadībā ar 3:1. Līdz puslaika beigām velni gan vienus vārtus atguva. Otrā puslaika lielākā daļa aizritēja sīvā spēkošanās, jo rezultāts auga vienmērīgi abām komandām. Tikai 15. minūtē “Devils United” veica izšķirošo izrāvienu, bet spēles beigās nostiprināja to. Lai kā centās rīdzinieki, viņi nespēja panāk izlīdzinājumu – 8:5, “Devils United” labā. Kristaps Bērtiņš un Ģirts Steinblūms no “Devils United” guva 2+1, bet zaudētājiem Jānis Strupis un Edvards Lansmanis pa diviem vārtiem.

Trešajā spēlē tikās grupas favorīti “Aspot IC” un FK “Virgin”. Jau ar spēles pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka “Aspot IC” neatļausies vaļības un centīsies ne tikai uzvarēt, bet izdarīt to pārliecinoši. Kaut arī komandas pirmais vārtu sargs Indriķis Siliņš bija paņēmis nūju rokās un spēlēja kā laukuma spēlētājs, tas netraucēja pirmo puslaiku noslēgt ar 5:0. Kad rezultāts jau bija 8:0, tikai tad FK “Virgin” guva pirmos vārtus un pēc pāris minūtēm arī otros. Spēles beigās daudz labu iespēju neizmantoja “Aspot IC”, bet tas nevienā mirklī neapdraudēja komandas uzvaru. Spēles beigu rezultāts 10:3 un par rezultatīvāko šajā spēlē kļuva Mārtiņš Zvidra (2+2), Reinis Kundziņš un Indriķis Siliņš – pa (2+1). Trīs punkti arī Andrim Eizenbergam no FK “Virgin”.

Ceturtdien gaidāms divas sīvas cīņas A līga un viena spēle B Līgā:

19:00B1Devils UnitedUndisputed
20:00AFK RīgaFK Ādaži
21:00ANarvesen-Koger Vide feat. Sūkļa BobiFK Ādaži

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga | Vasaras Florbola Līga

  +6 [+] [-]

, 2010-07-22 15:15, pirms 14 gadiem
Vot Eizenbergs (FK "Virgin") gan ir monstrs!! No 3 vārtiem 2 viņa kontā + rezultatīva piespēle