Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Tallinas "Sparta" atspēlējas no 0:4 un kļūst par līgas līderi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Tallinas "Sparta" atspēlējas no 0:4 un kļūst par līgas līderi
"Sparta team Automaailm". Foto: floorball.lv

Par Latvijas un Igaunijas florbola līgas turnīra tabulas līderi kļuvusi Tallinas komandas "Sparta team Automaailm"; Šodien, viesojoties Kocēnos pie "Rubenes”, tallinieši mača 16. minūtē nonāca iedzinējos ar 0:4, bet galarezultātā spēja izraut uzvaru ar 7:6. Uzvarētāju labā 6 (3+3) rezultativitātes punktus guva Tanels Kasenurms.

Komandai "Sparta team Automaailm" šī bija jau otrā spēle jaunizveidotajā līgā, bet pirmajā mačā tallinieši, viesojoties Cēsīs, ar 6:4 pārspēja "Lekringu". Arī "Rubenei" tā bija otrā spēle, bet pirmajā kocēnieši viesos ar 3:4 pagarinājumā piekāpās komandai "FBK Valmiera/Betsafe".

Kocēnu un Tallinas komandu savstarpējās spēles rezultātu 7. minūtē atklāja mājinieks Kārlis Dūmiņš, kurš realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu – 1:0. Līdz 16. minūtei rezultāts kļuva jau 4:0, jo pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Gustavs Siliņš, Juris Zilberts un Matīss Celms. Pēc pirmā perioda Kocēnu komanda atradās vadībā ar 4:1. 33, minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts, jo Tallinas florbolisti guva vēl trīs vārtus – 4:4. Pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars bija Kocēnu komandai, jo 36. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Ingars Matisons. Pēdējā perioda sākumā viesi spēja vēlreiz atjaunot neizšķirtu (5:5). Kocēniešus vadībā vēl izvirzīja Andris Jēkabsons (6:5). 50. minūtē rezultāts jau kārtējo reizi kļuva neizšķirts (6:6). Minūti pirms pamatlaika beigām igauņi Tanela Kasenurma personā izmantoja savu skaitlisko vairākumu – 7:6. Pamatlaika pēdējā sekundē Kasenurms vēl izpildīja soda metienu, bet nesekmīgi. Tomēr uzvaru ar 7:6 izcīnīja Tallinas "Sparta team Automaailm".

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Tanelu Kasenurmu, kurš ar 6 (3+3) punktiem bija arī rezultatīvākais. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma pirmo vārtu autors Kārlis Dūmiņš. Viņa komandas biedram Matīsam Celmam 3 (1+2) punkti, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Dāvis Zēmelis. Pēc šīs uzvaras "Sparta team Automaailm" ar sešiem punktiem kļuva par turnīra tabulas līderi, bet Kocēnu "Rubenei" viens punkts un 4. vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...