Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Aizvadītas "Latvian Open 2010" pirmās dienas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vakar Valmierā un Kocēnos sākās starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2010”. Visas komandas nospēlējušas pa vienai vai divām spēlēm, tāpēc jau var runāt par apakšgrupu līderiem.

Vīru A grupā pa divām uzvarām izcīnījušas komandas "Rubene” un FK "Lielvārde". B grupā divi panākumi FK "Bauska", bet Somijas komandas "Puuhapussi" florbolisti svinējuši uzvaru savā vienīgajā spēlē. C grupā līderu pozīcijās tikai ārzemnieki – pa divām uzvarām somu "Loviisa" un igauņu "Jõgeva SK Selver/Tähe". D grupas līderi ir "Lekrings" ar divām uzvarām un FK "Kurši" ar vienu panākumu vienā spēlē. E grupas līderi ir "Telms/Energokomplekss" un SK "Pārgauja", kas savstarpējā spēlē cīnījās neizšķirti, kā arī izcīnīja pa vienai uzvarai.

Sieviešu F grupā "Rubene" svinēja uzvaras abos mačos. Arī somu "SBS Wirmo" ir divi panākumi divās spēlēs. G grupā līderes – igauņu "EMÜ SK" un somu "VFT" florbolistes, savstarpējā spēlē punktus dalīja uz pusēm, kā arī izcīnīja vēl pa panākumam. H grupas vadībā ar divām uzvarām atrodas "SaintPetersburg United FC" no Krievijas, bet mūsu "RSU/Runway" meitenes ir uzvarējušas savā vienīgajā spēlē.

Šodien pulksten 9 "Latvian Open 2010” spēles atsākās. Spēļu kalendāru un rezultātus iespējams apskatīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
latvianopen.com