Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti medaļnieki visās jauniešu grupās florbolā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Noskaidroti medaļnieki visās jauniešu grupās florbolā
ZU14 vecuma grupas čempione ''Riga Rockets''. Foto: floorball.lv

Par Latvijas Jaunatnes florbola čempionāta čempioni ZU14 vecuma grupas otrajā divīzijā kļuvusi ''Riga Rocekts''. Klubs 12. jūnijā izbraukumā ar 6:5 pārspēja ''Madonas''/''Kalsnavas'' florbolistus. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja Kuldīgas U14 florbolisti, atstājot ''Rīgas Lauvas'' bez medaļām (4:2). Noskaidroti medaļnieki arī pārējās jauniešu grupās.

Čempiones rindās finālā četrus vārtus guva Rūdolfs Dilbergs, bet Nikolass Burbo savu bilanci papildināja ar vārtu guvumu un četrām rezultatīvām piespēlēm. Panākumu bronzas mačā kuldīdzniekiem kaldināja Lūkass Jansons, gūstot divus vārtus. Abas medaļu cīņas norisinājās Madonas pilsētas sporta centrā.

Ķekavā tikmēr tika aizvadīts fināls ZU14 pirmās divīzijas ietvaros. ''Ķekavas Bulldogs'' finālspēlē ar 10:5 pieveica ''Masters''/''Ulbroka'' florbolistus. Ķekavas panākumu kaldināja ar četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm kaldināja Mārtiņš Smirnovs. ZU14 pirmās divīzijas bronzas godalgas tikmēr izcīnīja CPSS/''Lekrings'' jaunie florbolisti. Klubs ar 2:1 pieveica ''Kuršus''. Uzvaru nesošos vārtus guva Henriks Šķēle.

Par ZU13 otrās divīzijas čempioni tikmēr tika kronēta ''Masters''/''Ulbroka Red'', kas savā laukumā ar 4:3 pieveica ''Aizkraukli''. Uzvaras vārtus guva Kārlis Felšus. Pie bronzas godalgām tika ''Jenoti'', kas ar 7:5 pieveica FBK SĀC vienaudžus. Piecus vārtus uzvarētāju labā guva Artis Upītis.

ZU13 pirmajā divīzijā uzvaras laurus plūca ''Masters''/''Ulbroka Black'', kas ar 9:2 sagrāva ''Irlavu''. Rezultatīvākais ar 2+3 bija Gustavs Marks Zariņš. Bronzas godalgas tikmēr izcīnīja ''Bauska'', kas ar 8:4 apspēlēja ''Talsu NSS''/''Krauzers'' florbolistus. Ar 6+1 izcēlās Artis Duklavs.

Ar šiem mačiem arī tika noslēgta jauniešu florbola sezona. Jaunā sezona sāksies pēc vasaras.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/

  +1 [+] [-]

, 2022-06-19 16:30, pirms 2 gadiem
Netaisa kaunu florbolam un ieliek normālu rakstu par medaļniekiem visās vecuma grupās, visās divīzijās utt.. šis ir publicitātes pazors, kas velkas līdzi jauniešu florbolam pēdējo mēnešu laikā :/

     [+] [-]

, 2022-06-19 17:48, pirms 2 gadiem
Neieliek rakstu par U16 pusfināla un medaļu cīņām, kur spēlētāji ir daudz talantīgāki un tuvāk Virslīgai, bet ieliek par U14 2.divīziju. Labs!

     [+] [-]

, 2022-06-19 18:19, pirms 2 gadiem
FlorbolaEņģelītis rakstīja: Neieliek rakstu par U16 pusfināla un medaļu cīņām, kur spēlētāji ir daudz talantīgāki un tuvāk Virslīgai, bet ieliek par U14 2.divīziju. Labs!
Nenopeļu U14 2.divīziju, bet, ja raksta par šiem, tad tiešām dīvaini, ka neieliek par pārējiem

     [+] [-]

, 2022-06-19 19:22, pirms 2 gadiem
Florbola_experts rakstīja: Netaisa kaunu florbolam un ieliek normālu rakstu par medaļniekiem visās vecuma grupās, visās divīzijās utt.. šis ir publicitātes pazors, kas velkas līdzi jauniešu florbolam pēdējo mēnešu laikā :/
Nebrūķējiet muti! Tūlīt atnāks autors un izdzēsīs jūsu komentārus! To viņš labi māk. Un varbūt pat nobloķēs...