Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

LVL pirmās spēles arī B un sieviešu grupās

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Neskatoties uz samērā vēsajiem laika apstākļiem, "LIDO Vasaras līgas" (LVL) florbola turnīrs uzņem apgriezienus. Nu jau spēles notikušas visās grupās. B grupā uzvaras izcīnījušas komandas “Lido”, “Darba Rezerves” un “Rīgas Lauvas”, savukārt Sieviešu grupā pārliecinoši panākumi komandām “Rīgas Lauvas” un “Nevienā acī”

Pārliecinoši Vasaras līgu iesākuši “Darba Rezervju” un “Rīgas Lauvu” florbolisti, attiecīgi uzvarot “Explorelatvia.net” ar 15:1 un “Špinātpunduru Poniju” ar 20:4. Pēteris Freimanis no “Darba Rezerves” komandas šajā spēlē guva deviņus (!) vārtus, bet “Rīgas Lauvu” labā uzreiz diviem spēlētājiem izdevās gūt piecus vārtus – Jānim Garbaram un Andim Pekšam.

Savukārt starp “Jagerteam” un “Lido” spēle ritēja jau krietni līdzīgāk - tikai ar viena punkta pārsvaru aizraujošā cīņā uzvaru svinēja “Lido” komanda (13:12). Lielisku sniegumu demonstrēja Gatis Feldmanis (4+3), Ģirts Laugalis (3+4) un Andis Levītis (4+0).

Sieviešu grupā Iveta Kreišmane (4+2) un Evelīna Garbare (3+3) no “Rīgas Lauvām” deva lielāko artavu uzvarā pār komandu “Ne sauktas, ne gaidītas!” - 14:1. Otrā spēlē “Ķekavas Buldogs” nespēja apturēt Santu Torsteri (5+4) un līdz ar to piekāpās komandai "Nevienā acī" ar rezultātu 2:13.

Šovakar, šīs nedēļas pēdējā spēļu dienā, tiksies komandas no B grupas: “Devils United” ar “FK Virgins”, “FK Rīga 2″ ar “Undiputed” un “LSPA” ar “Tornado”. Spēļu sākums kā parasti 19:00.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv

  -1 [+] [-]

, 2010-06-17 14:05, pirms 14 gadiem
par skaistu turnīru un LSPA uzvaru