Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

RSU kā pirmā nodrošina vietu ceturtdaļfinālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

RSU kā pirmā nodrošina vietu ceturtdaļfinālā
Foto: SPIN FM VFL

SPIN FM Vasaras Florbola līgā noskaidrota pirmā komanda, kas iekļuvusi Tautas grupas ceturtdaļfinālā. Soļojot no uzvaras uz uzvaru, šo godu nopelnījuši komandas RSU florbolisti. Šonedēļ viņiem pievienosies vēl vairāki veiksminieki.

Aizvadītajā nedēļā laikapstākļi bija labvēlīgi florbola spēlēšanai brīvā dabā, līdz ar to tika nospēlētas visas 12 kalendārā ieplānotās cīņas. Veiksmīga nedēļa padevās RSU komandai, kas vispirms grupas centrālajā spēlē prata atspēlēties un izcīnīt uzvaru 4:3 pār "Jelgavas novads" komandu, sagādājot sāncenšiem pirmo zaudējumu. Vēlāk tika apspēlēta arī komanda "Rīgas Raķetes" ar rezultātu 9:6, kas studentiem nodrošināja pirmo vietu grupā, neatkarīgi no pārējo cīņu rezultātiem. Arī jelgavnieki nepalika bez panākuma, uzvarot SEB ar 6:4 un "SC Druva" ar 8:5, kas jau noslēguši dalību turnīrā un turpmākais komandas liktenis tagad ir sāncenšu rokās. Vēl šajā apakšgrupā pie pirmās uzvaras turnīrā tika FK "dtg.lv", kas ar 6:5 apspēlēja "Špinātpundurs Ponijs". Savukārt "Mārupe", pēdējā minūtē gūstot divus vārtus, ar 3:2 pieveica SEB.

A apakšgrupā bez zaudējumiem turpina cīnīties "Quatro Pigeons BRO" un "Infolapas.lv". Tā četru baložu brāļi kārtējās spēlēs sagrāva "Sportland" (15:3) un "Simply the Best" (13:7), lai gan otrajā mačā pēc pirmā puslaika viņi atradās iedzinējos ar 2:5, tomēr otrajā puslaikā konkurentiem spēka izrādījās par maz. Arvien labākas sekmes demonstrē pagājušā gada čempione "abone.lv", kas kārtējā spēlē ar 18:3 sagrāva "Simply the Best". Savukārt Tautas līgas uzvarētāja SPIN FM līdzīgā cīņā labāk izmantoja savus momentus pār "Špinātpundurs Vienradzis", uzvarot ar 5:2.

Šonedēļ ieplānotas vairākas interesantas spēles. Jau pirmdien svarīgs mačs starp IR un "Quatro Pigeons BRO" komandām, nākamajā dienā saldais ēdiens varētu būt IR un "abone.lv" duelis, bet trešdien svarīga cīņa starp SPIN FM un "Simply the Best". Ceturtdien gaidāms interesants vakars, jo savas spēles aizvadīs visas Elites divīzijas komandas. Savukārt piektdien ieplānots izspēlēt tos mačus, kurus nav izdevies aizvadīt tiem paredzētajās dienās nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ.

Pašlaik turnīra rezultatīvākā spēlētāja godā joprojām ir Raivis Indēvics no "SC Druva", kuram septiņās spēlēs 25 (12+13) punkti. Ļoti tuvu viņam pietuvojies Henrijs Uzraugs no "Quatro Pigeons BRO", kura rēķinā 24 (16+8) punkti. Trešais tabulā ir Māris Ronis no "abone.lv" ar 18 (15+3) punktiem, kurš pašlaik ir turnīra labākais vārtu guvējs.

Izmantotie resursi:
floorball.lv