Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Florbolam.lv" kļūst par līderiem A grupā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Florbolam.lv" kļūst par līderiem A grupā
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Ceturtdien LIDO Vasaras līgas florbola turnīrā notika trīs spēles – divas A grupas komandām un viena B grupā. Tuvojoties play-off, spēles kļūst arvien saspringtākas, par ko liecina rezultāti.

Pirmajā spēlē tikās B grupas komandas FK "Virgin” un "Špinātpundurs Ponijs”, kuras līdz šim bija piedzīvojušas tikai zaudējumu rūgtumu. Kā izrādījās pēc spēles, arī šoreiz viņi nevarēja izbaudīt uzvaras saldo garšu, jo spēle noslēdzās neizšķirti. Mača sākumā FK "Virgin” izvirzījās vadībā ar 2:0, bet pirmā perioda pēdējā minūtē "Špinātpundurs Ponijs” guva vārtus, samazinot rezultāta starpību – 1:2. Līdz otrā perioda pusei poniji jau bija izvirzījušies priekšā ar 3:2. Tad sekoja vairāki noraidījumi un "Virgin" vairākumā izlīdzināja rezultātu. Trīs minūtes līdz spēles beigām "Virgin" guva vārtus, izvirzoties vadībā, taču "Špinātpundurs Ponijs" panāca laimīgu izglābšanos piecas sekundes pirms mača beigām. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 4:4. Ja situācija tabulā saglabāsies līdzīga kā tagad, tad abām komandām, lai iekļūtu izslēgšanas spēļu posmā, izšķiroša varētu būt vārtu attiecība visās spēlēs.

Otrā spēle bija ne mazāk aizraujoša, jo tikās komandas, kas līdz šim punktus zaudējušas vēl nebija – "Florbolam.lv" un "Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi”. Pirmais periods beidzās visai mazrezultatīvi – 2:1, Sūkļa Bobu labā. Ja pirmajā periodā komandas kopā guva tikai trīs vārtus, otrajā periodā skatītāji, kas bija sanākuši, varēja baudīt daudz skaisti iemestu golu. Sūkļa Bobi palielināja savu pārsvaru līdz 5:2, taču "Florbolam.lv” negrasījās padoties, līdz perioda vidum panākot izlīdzinājumu – 5:5. Turpinājumā te viena, te otra komanda izvirzījās vadībā, taču spēles pēdējā minūtē veiksmes un meistarības vairāk bija "Florbolam.lv” pusē, kuri spēja gūt uzvaras vārtus. Spēles rezultāts 8:7. Aināram Juškēvičam spēlē pieci punkti (5+0), bet Sūkļa Bobiem līdera lomu bija uzņēmies Lauris Vidzis – četri punkti (3+1).

Trešajā spēlē sacentās "Florbolam.lv” un "Ķekava”. Pirmajā periodā nospiedošs pārsvars bija "Florbolam.lv”, kas puslaiku uzvarēja ar 8:2 un likās, ka šajā spēlē būs negaidīta sagrāve. Tā nenotika, jo ķekavieši nedomāja padoties, sadeldējot rezultāta starpību līdz 5:8. Taču, lai kā viņi centās, panākt izlīdzinājumu neizdevās. Spēles rezultāts 11:9, "Florbolam.lv” labā. Rezultatīvākie šajā spēlē divi Jansoni. Jānis Jansons no „Florbolam.lv” sakrāja sešus punktus (2+4), bet Matīss Jansons no "Ķekava” bija rezultatīvākais savā komandā ar pieciem punktiem – 2+3.

Piektdien LIDO Vasaras līgā notiks divas spēles B grupā, bet vienu spēli aizvadīs A grupas komandas.

19:00B1UndisputedAspot IC
20:00AFK RīgaLU
21:00B1Devils UnitedAspot IC

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv