Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vasaras līgā izvirzījušies līderi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vasaras līgā izvirzījušies līderi
Foto: vasarasliga.lv

Florbola Vasaras līgā 2013 šovakar pie Rīgas Olimpiskā sporta centra sāksies jau ceturtās nedēļas mači. Visās grupās izvirzījušies līderi, tiesa, šobrīd tikai vienai komandai izdevies izvairīties no punktu zaudējuma.

A grupas vadībā ar 8 punktiem atrodas komanda "SB Moscow Never Sleeps", kura uzvarējusi visās četrās spēlēs, lai gan FK "Rīga" tika pārspēts tikai pēcspēles metienos. 2.vietā ar 6 punktiem - "Latvijas Universitāte", 3.vietā FK "Rīga" (6), bet 4.vietā "FS Masters" (3). Grupas rezultatīvākie spēlētāji – FK "Rīga" pārstāvji Ēriks Akulovs un Kārlis Vitkovskis (pa 13 punktiem).

B grupas vienā apakšgrupā ar četrās spēlēs iegūtiem 10 punktiem līdera lomu uzņēmušies "Labi būs!" florbolisti. 8 punkti ir "JagerTeam" (8), bet pa 6 punktiem izcīnījušas komandas "Impar Limbaži", "Nujas.lv-2", "Mix Ar X" un AFK. Otrā apakšgrupā maksimālo punktu skaitu (12 punktu četrās spēlēs) ieguvusi "Nujas.lv". 12 punktu ir arī "Paw-J", bet piecās spēlēs. Pa 6 punktiem izcīnījušas "Just 4 Fun" un "Sharp Knifes". B grupā rezultatīvākie ir Dinārs Kalniņš (Paw-J) ar 18 punktiem un Armīns Ābols (Nujas.lv) ar 16 punktiem.

Sieviešu komandu apakšgrupas turnīra tabulas līdere ar 11 punktiem četrās spēlēs ir RSU, kas vienīgo punktu zaudējusi "Ķekavas dāmām". 2.vietā ar 7 punktiem nostiprinājušās ķekavietes, bet 3.vietā komanda "EX’" (4). Rezultatīvākā – Luīze Biļinska (RSU) – 13 punktu.

Šodien līdz pulksten 18:00 iespējams nobalsot par Vasaras līgas trešās nedēļas labāko spēlētāju. Šim titulam izvirzīti seši kandidāti: Toms Piliksers (B1, JagerTeam), Gints Vīnbergs (B2, Just 4 Fun), Dinārs Kalniņš (B2, Paw-J), Elīna Ivanova (S, FK Ādaži), Jānis Novikovs (B1, AFK) un Gints Feldmanis (B1, Labi Būs!). Nobalsot par Vasaras līgas nedēļas labākajiem spēlētājiem iespējams līgas draugiem.lv (www.draugiem.lv/Vasarasliga) un facebook.com (www.facebook.com/VasarasLiga) lapās. Labākais nedēļas spēlētājs tiks sveikts pirms savas nākamās spēles. Par pirmās nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts A grupas komandas "Latvijas Universitāte" uzbrucējs Henrijs Uzraugs, savukārt otrajā nedēļā tāds bija Ralfs Freibergs (B1, JagerTeam).

Ceturtās nedēļas spēļu kalendārs: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv