Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Moscow Never Sleeps" izcīna pirmo uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Moscow Never Sleeps" izcīna pirmo uzvaru
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Jau tā karstajā un sutīgajā dienā, LIDO atpūtas centra laukumā devās divas tabulā blakus stāvošas komandas - , “Moscow Never Sleeps” un LU, kuru emocijas uzkarsēja gaisu vēl pa pāris grādiem karstāku.

Spēli veiksmīgāk iesāka “Moscow Never Sleeps” komanda, kas jau pirmajā minūtē izmantoja pretinieku nesaprašanos un ātrajā pretuzbrukumā no Edija Hammera piespēles vārtus guva Oskars Ceips. Puslaika vidū iniciatīvu pārņem studentu komanda un minūtes laikā pēc Mārtiņa Karnīša un Oskara Kirkila metieniem rezultāts jau 2:1, par labu LU. Bet divas sekundes līdz pirmā puslaika beigām Kristiāns Luņins izmantoja skaitlisko vairākumu un, ejot pārtraukumā, uz tablo līdzsvars - 2:2.

Otrais puslaiks iesākas ar nelieliem asumiem laukumā un sekojošiem noraidījumiem abās komandās. Šo situāciju prasmīgāk izmanto studenti, kuri atkal izvirzījās vadībā. Šoreiz precīzs metiens izdevās Ivo Preisam -3:2. Pēc pāris minūtēm skaitlisko vairākumu izmantoja arī maskavieši un vēl pēc neilga laika viņi jau izvirzījās vadībā, kad ar rikošeta palīdzību vārtus guva Mihails Kostusevs. Pieredzējušais Edgars Dzeguze pēc lieliska solo gājiena un netverama metiena jau kārtējo reizi šajā spēlē panāca izlīdzinājumu – 4:4. Nepilnas četras minūtes līdz spēles beigām lielisku Edija Hammera piespēli vārtu guvumā pārvērta Edgars Taube 5:4. Studentu pakaļdzīšanās nevainagojās ar sekmēm. Lieliski vārtos turpināja darboties maskavietis Armands Puķītis un pārējie komandas biedri, tādejādi izcīnot pirmo uzvaru LIDO Vasaras līgas ietvaros.

Diemžēl līdz ar dienas pirmās spēles beigu sirēnu jau atkal pār LIDO atpūtas centru savilkās melni mākoņi un sākās neliels lietus. Pēc pāris minūtēm, kad lietus jau pieņēmās spēkā, bija skaidrs, ka divas nākamās spēles būs jāatceļ. Savukārt šodien, ja netraucēs lietus, spēles turpināsies A līgā. Pie pirmajiem punktu zaudējumiem tiks kāda no abām līdervienībām – "Florbolam.lv" vai "Narvesen-Koger Vide feat. Sūkļa Bobi", jo pagaidāma abām komandām ir tikai uzvaras un šodien paredzēta viņu savstarpējā spēle.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv