Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubenei" vēl viena pārliecinoša uzvara Tallinā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubenei" vēl viena pārliecinoša uzvara Tallinā
Kocēnu "Rubene". Foto: floorball.lv

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā pie vēl viena pārliecinoša panākuma tikusi Kocēnu "Rubene", kas šodien kaimiņu valsts galvaspilsētā ar 8:1 sakāva vietējo komandu "Sparta Tallinn". Rezultatīvākās starp kocēnietēm ar trim punktiem katrai bija Danute Tinkuse un Paula Egle. Vakar Kocēnu komanda turpat Tallinā uzvarēja ar 9:2.

Mūsu florbolistēm vajadzēja tikai astoņas minūtes, lai rezultātu tablo jau vēstītu par viņu pārsvaru ar 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Elīna Sirmā, Emīlija Salaciete un Paula Egle. 15. minūtē talliniete Darja Vooga vienus vārtus atguva (1:3), bet, kā vēlāk izrādījās, tas šajā mačā bija mājinieču goda gols. Pēc otrās trešdaļas Kocēnu komanda atradās vadībā ar 7:1, bet pēdējā periodā savus otros vārtus šajā mačā guva Danute Tinkuse, nofiksējot "Rubenes" uzvaru ar 8:1.

Rezultatīvākās uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem katrai bija Danute Tinkuse un Paula Egle. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Sanija Ramona Ābeltiņa, Marta Drille un Emīlija Salaciete, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. Par labāko starp igaunietēm atzina vienīgo vārtu autori Darju Voogu. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubenei" turnīra tabulā jau 26 punkti, bet joprojām vicelīderes gods. Komandai "Sparta Tallinn" astoņi punkti un pēdējā pozīcija.

Izmantotie resursi:
floorball.lv