Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"AXA Vasaras Kausā" U-16 grupā uzvar "Ulbroka"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"AXA Vasaras Kausā" U-16 grupā uzvar "Ulbroka"
Turnīra uzvarētāji - "Ulbroka"
Foto: vasarasliga.lv

8. augustā bija "AXA Vasaras Kausa” florbola turnīra otrā spēļu diena. Turnīrs notika LIDO Atpūtas centrā un tajā piedalījās septiņas U-16 grupas komandas.

Izspēles sistēma paredzēja, ka visas komandas izspēlē viena apļa turnīru, tiekoties katra ar katru, tā noskaidrojot uzvarētāju. Uzreiz jāsaka, ka intriga saglabājās līdz pat pēdējās spēles beigām un tikai tad bija zināms precīzs vietu sadalījums. Vienīgā komanda, kas turnīra gaitā uzvarēja visās spēlēs, bija "Ulbroka". Turklāt ulbrokieši sešās spēlēs ielaida tikai vienus vārtus.

Otro vietu izcīnīja "Valka". Lai arī pirmajā mačā valcēnieši cieta zaudējumu, palēnām komanda iespēlējās un turpinājumā darbojās arvien labāk. Trešo vietu izcīnīja "Babīte", kas cīnījās ļoti azartiski. Trijām komandām ("Valka", "Babīte", FK "Rīga"), kas pretendēja uz 2. un 3. vietu, turnīra beigās bija vienāds punktu skaits, taču labāka savstarpējo spēļu bilance otrajā vietā tomēr iecēla "Valku", bet trešajā "Babīte". Tabulu var apskatīt ŠEIT.

Turnīra noslēguma tabula:

1. Ulbroka
2. Valka
3. Babīte
4. FK Rīga
5. FK Rīga 2
6. Jūrmala
7. Mickas Soldiers

Labāko spēlētāju nominācijās balvas no turnīra atbalstītājiem - AXA, Florbolam.lv un Latvijas Universitātes saņēma:

Labākais vārtsargs – Didzis Cellers-Celerts (Ulbroka)
Labākais aizsargs – Rolands Kikors (Babīte)
Labākais uzbrucējs – Armands Valtiņš (Valka)
Rezultatīvākais spēlētājs – Dāvis Šmitiņš (Ulbroka)

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstu var aplūkot ŠEIT.

Turnīra organizatori – "Florbola attīstības aģentūra", pateicas visām 16 komandām, gan U-13, gan U-16, to spēlētājiem, treneriem un pārstāvjiem par piedalīšanos "AXA Vasaras Kausā", un cer, ka turnīru var uzskatīt par izdevušos.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv