Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubene" pārliecinoši iesoļo finālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" pārliecinoši iesoļo finālā
Danute Tinkuse (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Par Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgas pirmo finālisti kļuvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar Tallinā ar 12:2 sakāva mājinieci "Sparta Tallinn". Pa diviem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Danute Tinkuse un Elīna Sirmā.

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā sākās Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgas izšķirošās spēles. Pirmajā duelī nūjas krustoja Kocēnu "Rubene" un mājiniece "Sparta Tallinn". Jau pirmā perioda laikā vadībā ar 3:0 izvirzījās kocēnietes, kuru labā pa golam iemeta Evelīna Caune, Marta Lība Zameca un Danute Tinkuse. 22. minūtē Paula Egle panāca jau 4:0. Tikai tad ar vārtu guvumu atbildēja talliniete Hanna Līsa Oispū – 1:4. Pēc otrās trešdaļas Kocēnu komanda atradās vadībā ar 5:1, bet visā spēlē "Rubene" triumfēja ar 12:2.

Rezultatīvākās uzvarētāju rindās ar četriem punktiem katrai bija Danute Tinkuse un Elīna Sirmā. Pa dieviem goliem iemeta Marta Lība Zameca un Laura Gaugere. Tallinas kluba labā ar vārtu guvumiem izcēlās Darja Voga un Hansa Līsa Oispū. Rīt Kocēnu "Rubene" cīnīsies par līgas čempiones titulu, bet "Sparta Tallinn" – par bronzas godalgām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...