Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Pārgauja" vēlreiz ar 21:1 apspēlē "Devils/IT Lux"

Andrejs Siliņš

Ceturto uzvaru četrās "Triobet Florbola līgas" spēlēs izcīnījuši "Pārgauja" spēlētāji, kas šodien viesos ar 21:1 sagrāva "Devils/IT Lux". Interesanti, ka abu komandu pirmā spēle noslēdzās ar identisku rezultātu.

Jau spēlei sākoties, "Devils/IT Lux" palika skaitliskajā mazākumā, jo komanda tika sodīta par nepareizu spēles inventāru. Viesiem vajadzēja 51 sekundi, lai atklātu rezultātu. Līdz pirmā perioda beigām "Pārgauja" panāca 6:0 vadību, otrajā periodā tika iekrāts arī 13:0 pārsvars. Jāsaka gan, ka lieliska izdevība vienus vārtus atspēlēt mājiniekiem bija, kad, spēlējot mazākumā, tika noorganizēts labs pretuzbrukums pēc kura Ansis Lukss trāpīja pa vārtu pārliktni.

Trešajā periodā komandām bija jāatbild tikai uz diviem jautājumiem – vai mājiniekiem izdosies gūt vismaz goda vārtus un, vai "Pārgauja' spēs pārsniegt 20 gūto vārtu robežu. Jāsaka, ka uz abiem jautājumiem tika sniegta apstiprinoša atbilde. Mājinieki vārtus guva 48.minūtē, kad, aizturētā soda laikā, Viesturs Sproģis ar sitienu no vārtu priekšās guva goda vārtus, bet "Pārgauja" mača pēdējā minūtē guva ne tikai 20., bet arī 21.vārtus, spēli noslēdzot ar 21:1. Interesanti, ka arī abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē tika fiksēts tāds pats rezultāts.

Uzvarētājiem šoreiz rezultatīvākais bija komandas kapteinis Andris Erenbots, kurš guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Pieci punkti Artūram Jurševskim, bet četri – Ingum Balodim, Laurim Ābolam un Gatim Grāvelim. Tāpat jāpiezīmē, ka viesu rindās pie rezultativitātes punktiem tika visi laukuma spēlētāji.

Nākamā "Triobet Florbola līgas spēle" notiks jau 11.novembrī, kad "Ķekavas novads" savā laukumā uzņems "Devils/IT Lux" .

Plašāku informāciju par turnīru iespējams atrast turnīra oficiālajā mājaslapā tfl.lv

     [+] [-]

, 2009-11-10 20:28, pirms 15 gadiem
Kam tādas spēles vajadzīgas? Kaut kas tur nav īsti pareizi izdomāts, ka tādi rezultāti!!!