Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Mūsu čempioniem cīņa par finālu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Mūsu čempioniem cīņa par finālu
Foto: Mārtiņš Šults

Šodien Polijas pilsētā Rakoņevicē, kur norisinās Eiropas Čempionu kausa fināla atlases turnīrs, tiks aizvadītas pusfināla spēles. "RSU/Runway" meitenēm, lai iekļūtu finālā, šodien jāuzveic "Nizhny Novgorod" (Krievija), bet "RTU/Inspecta" vīriem - "Rodovre FC" (Dānija).

Pulksten 12.45 "RSU/Runway" - "Nizhny Novgorod"

Spēles video tiešraide internetā: ŠEIT

"RSU/Runway" florbolistes abas apakšgrupas spēles aizvadīja vairāk nekā pārliecinoši, ielaižot tikai vienus vārtus, toties abām pretiniecēm ("Zirafa" un "Olimpia") sametot pa 11 goliem. Krievietēm tik viegli neklājās, jo uzvaru pagaidām nav – pusfinālā iekļūts pateicoties neizšķirtam ar Dānijas klubu FC "Outlaws" un vairāk gūtiem vārtiem (norvēģu "Holmlia SK" krievietes piekāpās ar 4:5, bet dānietes – ar 1:2). Lai arī Krievijas kluba spēlētājas līdz šim guvušas tikai deviņus vārtus, turnīra otrā rezultatīvākā spēlētāja ir Ļubova Serebrakova ar 6 (5+1) punktiem. Toties pārējās četras pirmajā pieciniekā ir latvietes: Luīze Biļinska 7 (5+2), Gunita Kārkliņa 6 (4+2), Aija Kuncīte 5 (4+1) un Signe Ercena 5 (2+3).

Pulksten 18:15 "RTU/Inspecta" - "Rodovre FC"

Spēles video tiešraide internetā: ŠEIT

"RTU/Inspecta" florbolisti vakar dabūja "pamocīties" ar Krievijas klubu "Nauka", jau pirmajās minūtēs ielaižot divus vārtus, bet visas spēles garumā pretinieku vārtos iemetot tikai četras bumbiņas. Tomēr spēle aizmirstas, bet rezultāti paliek, tie liecina, ka arī mūsu vīriem ir divas uzvaras, bet pretiniekos dāņu klubs "Rodovre FC". Arī dāņiem iekļūšanai pusfinālā pieticis ar vienu neizšķirti aizvadītu spēli ar Spānijas "CUF Leganes" un vairāk Igaunijas SK "Augur" vārtos iemestu bumbiņu (igauņi dāņus uzvarēja ar 8:5, bet spāņus – ar 7:4). Rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā dāņus var nemeklēt, toties tur ir trīs latvieši: Ainārs Juškēvičs 7 (4+3), Atis Blinds 7 (4+3) un Oskars Fīrmanis 5 (1+4).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Finālā iekļūs:

  • 2

  • 20

  • 4

  • 2


     [+] [-]

, 2011-10-08 15:28, pirms 13 gadiem
Uzvara 11:5