Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas florbola speciālisti trenēs Latvijas jauniešus

Jānis Celmiņš

Zviedrijas florbola speciālisti trenēs Latvijas jauniešus
Foto: www.zcamp.lv

Labākie Zviedrijas florbola treneri brauc mācīt Latvijas jauniešus florbola nometnē “Z-Camp”, kas risināsies vasaras vidū Talsos. Šovasar biedrība “Z-camp” piedāvā unikālu iespēju jauniešiem, kuri vēlas izkopt savas florbola prasmes, piedaloties profesionālā florbola nometnē – "Z-camp".

Nometne sniegs iespēju sešu dienu laikā apgūt dažādus individuālās florbola tehnikas paņēmienus, māku saspēlēties komandā un izkopt precizitāti un ātrumu. Jaunos sportistus konsultēts un apmācīs Zviedrijas un Latvijas labāko florbola klubu treneri, kā arī spēlētāji no Latvijas florbola vīriešu virslīgas, kā Dailis Skudrītis, Andis Blinds, Jānis Jansons u.c.

„Lai arī kāds tu būtu – profesionālis vai iesācējs – Tev tur būs ko darīt!“ atzīst Latvijas U19 florbola izlases spēlētājs Miks Valpēters. „Nometnes laikā īpašs uzsvars tiek likts arī uz spēlētāju fizisko sagatavotību, tehniku, kā arī metienu analīzi un to izpildi,“ uzsver jaunais Latvijas florbola talants.

„Šī gada Z-camp tiek plānota īpaši rūpīgi, jo vēlamies to padarīt par patiesi īpašu! Mēģināsim sagādāt pārsteigumu un ielūgt nometnē piedalīties Zviedrijas top spēlētāju Niklasu Jihdi! Lai būtu panākumi ir daudz jāstrādā un uzskatu, ka šajā nometnē ikviens gūs pietiekami augstus rezultātus.“ atzīst biedrības "Z-camp" valdes priekšsēdētājs Jānis Jansons.

Aicinām pieteikties uz šī gada "Z-camp" nometni, kas norisināsies no 28. jūnija līdz 4. jūlijam Talsos, Talsu 2vsk. Pēdējā pieteikšanās diena ir 10 jūnijs. Papildus informāciju par nometnes programmu, pieteikšanos, kā arī par izcenojumu, lūdzam, skatīt - zcamp.lv

Informāciju sagatavoja:
Jānis Jansons

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-08 15:39, pirms 16 gadiem
gribetos redzet Jihdi darbiba.

     [+] [-]

, 2009-04-08 15:47, pirms 16 gadiem
EB rakstīja: Nu tad ceru ka rezultāti būs iespaidīgi.

http://www.sportfantournament.com/
ak tu spameris reklamettajs

     [+] [-]

, 2009-04-08 16:09, pirms 16 gadiem
Prieks, ka tiks rīkota šāda nometne

     [+] [-]

, 2009-04-09 17:47, pirms 16 gadiem
anjo rakstīja: Prieks, ka tiks rīkota šāda nometne
Jā taisnība,šogad šī jau ir 4. nometne.Vajag,vajag rīkot, lai jauno maiņu sagatavo!