Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

papildināts "RTU/Inspecta" uzveic krievus, "RSU/Runway" sagrauj polietes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" uzveic krievus, "RSU/Runway" sagrauj polietes
Oskars Fīrmanis, "RTU/Inspecta"
Foto: Mārtiņš Šults

Šodien Eiropas Čempionu kausa fināla atlases turnīrā, kas notiek Polijas pilsētā Rakoņevicē, par sava apakšgrupas uzvarētājiem kļuva gan "RTU/Inspecta" florbolisti, kas sīvā cīņa ar 4:2 pārspēja Krievijas klubu "Nauka", gan "RSU/Runway" meitenes, kas ar 11:0 sagrāva Polijas čempioni "Olimpia"

Uzvara pār sīkstajiem krieviem mūsu čempioniem tiešām nenāca viegli, jo jau mača 3. minūtē viņi bija nonākuši zaudētājos ar 0:2. Tikai pateicoties tam, ka perioda vidū Kristians Lisovskis un Atis Blinds ar precīziem metieniem realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu, pārtraukumā latvieši varēja doties pie neizšķirta rezultāta – 2:2. Otrās trešdaļas 1. minūtē Juškēvičs beidzot izvirzīja vadībā latviešus – 3:2. Līdz nākamajiem vārtiem gan bija jāgaida ļoti ilgi, jo bumbiņa ne lūdzama negāja iekšā krievu cietoksnī. Par laimi, arī Anada Blinda sargātajos vārtos tā vairs nepaviesojās. Tikai 49. minūtē A.Juškēvičam izdevās gūt vārtus pēc veiksmīga pretuzbrukuma – 4:2, rezultāts vairs nemainījās. "RTU/Inspecta" labā visus rezultativitātes punktus guva pirmā maiņa (vēl arī Oskars Fīrmanis, kura kontā rezultatīva piespēle). Tieši Fīrmanis tika atzīts par labāko spēlētāju mūsu komandā.

"RTU/Inspecta" galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs telefonsarunā pēc spēles pastāstīja, ka komanda spēles plānu izpildījusi labi, varētu teikt – par 90 %. Spēles sākumā ielaisti divi vārti, jo puiši psiholoģiski nebija noskaņojušies spēlei, tomēr komanda ātri savākusies, atspēlējusies un izvirzījusies vadībā, bet tālāk droši kontrolējusi mača gaitu. Treneris atzinās, ka, iekļūstot finālā, mūsējiem būtu gluži vienalga, kas nāktu pretī – igauņi vai krievi. Puiši esot gatavi uzveikt jebkuru pretinieku. Noskaņojums komandā ir labs.

A apakšgrupa

V.KomandaSUNZV. Att.P
1.RTU/Inspecta220016:54
2.Nauka210116:112
3.Gorale200210:260

Pusfinālā, kas notiks jau rīt, "RTU/Inspecta" būs jātiekas ar Dānijas klubu "Rodovre FC", bet "Nauka" spēkosies ar SK "Augur" no Igaunijas.

Latvietes spēles gaitu kontrolēja jau no pirmajām mača minūtēm, pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 4:0. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 26. minūtē, kad Gunita Kārkliņa realizēja skaitlisko vairākumu – 5:0. Pēdējā periodā latvietes savam vārtu kontam pieplusoja vēl sešus golus, kamēr polietēm gūt kaut goda vārtus liedza mūsu vārtsardze Liāna Aldiņa, kura tika atzīta par "RSU/Runway" labāko spēlētāju. Mūsu vienības labā kaut vienu rezultativitātes punktu guva desmit florbolistes, bet ražīgākās bija Līga Garklāva, Luīze Biļinska, Tatjana Varša un Gunita Kārkliņa – visām pa 2+1.

A apakšgrupa

V.KomandaSUNZV. Att.P
1.RSU/Runway220022:14
2.Olimpia210110:142
3.Zirafa20024:210

Rīt pusfinālā mūsu čempiones mērosies spēkiem ar Krievijas klubu "Nizhny Novgorod". Polijas "Olimpia" pretiniekos būs Norvēģijas čempionvienība "Holmlia".

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -2 [+] [-]

, 2011-10-07 20:14, pirms 13 gadiem
Raksta autors ir viens liels idiots...
Varbūt neraksti nosaukumā uzveic krievus... bet gan Krievijas klubu

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 20:31, pirms 13 gadiem
raivisra rakstīja: Raksta autors ir viens liels idiots...
Varbūt neraksti nosaukumā uzveic krievus... bet gan Krievijas klubu
Pilnīgi pievienojos! Viņš vēl tekstā vienā vietā uzrakstījis, ka "izvirzīja vadībā latviešus"! Tā kā nezinātu, ka tie ir nepieklājīgi vārdi - tā kā "nēģeri" ASV.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-07 22:51, pirms 13 gadiem
raivisra rakstīja: Raksta autors ir viens liels idiots...
Varbūt neraksti nosaukumā uzveic krievus... bet gan Krievijas klubu
nu tad atradis kur piekasities, respect autoram, naw wienalga!

  +3 [+] [-]

, 2011-10-07 23:02, pirms 13 gadiem
Kad citos rakstos raksta ka uzveic italus vai dajebko, tad gan nekaa

  +2 [+] [-]

, 2011-10-07 23:03, pirms 13 gadiem
raivisra rakstīja: Raksta autors ir viens liels idiots...
Varbūt neraksti nosaukumā uzveic krievus... bet gan Krievijas klubu
Man šķiet, ka uz idiota lomu drīzāk pretendē dažs labs piekasīšanos mīlošs elements!

     [+] [-]

, 2011-10-07 23:17, pirms 13 gadiem
rozmari rakstīja: Pilnīgi pievienojos! Viņš vēl tekstā vienā vietā uzrakstījis, ka "izvirzīja vadībā latviešus"! Tā kā nezinātu, ka tie ir nepieklājīgi vārdi - tā kā "nēģeri" ASV.
Tagad jau vārds "latvieši" ir nepieklājīgs. Tik tālu nu esam nonākuši.