Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Pusfinālā arī "Darba Rezerves'' un ''Devils United''

Krišs Upenieks

Pusfinālā arī "Darba Rezerves'' un ''Devils United''
Foto: Ritvars Raits

Vakar LIDO Vasaras līgā tika aizvadītas pēdējās divas B līgas ceturtdaļfināla spēlēs ''Darba Rezerves'' pārliecinoši pārspēja FK ''Rīga 2'', bet ''Devils United'' sīvā cīņā pieveica FK ''Ādaži 2'', tādējādi šīs komandas arī kļuva par pēdējām pusfināla dalībniecēm.

Pirmās laukumā devās B līgas komandas ''Darba Rezerves'' un FK ''Rīga 2''. Īpašas intrigas šajā spēlē nebija un ''Darba Rezerves'' savu pretiniekus uzvarēja ar 9:3, tādējādi kļūstot par trešo pusfināla dalībnieci. Pēc šīs spēles tika aizvadīta pēdējā ceturtdaļfināla spēle B līgā. ''Devils United'' sīvā cīņā ar 2:1 uzveica ''FK Ādaži 2'' komandu. Spēļu diena noslēdzās ar A līgas komandu spēli starp ''Florbolam.lv'' un FK ''Ādaži''. Ļoti pārliecinošu uzvaru ar 17:6 izcīnīja ''Florbolam.lv'' komanda.

LIDO Vasaras līgā atsāksies pirmdien, kad tiks aizvadītas divas B līgas pusfināla spēles, kad tiksies ''Darba Rezerves - ''Rīgas Lauvas'' un ''Jagerteam'' - ''Devils United'', bet A līgas pusfinālā tiksies ''Florbolam.lv'' un ''Ķekava'' komandas.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga | Vasaras Florbola Līga