Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vēl iespējams pieteikties florbola turnīram "Lido Vasaras līga 2010"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ņemot vērā, ka pēdējā brīdī vēl vairākas bērnu un jauniešu komandas izrādījušas interesi par piedalīšanos florbola turnīrā “Lido Vasaras līga 2010″, līdz 21. jūnijam tiek pagarināts bērnu un jauniešu komandu reģistrācijas termiņš. Savukārt pieaugušo komandām pēdējā pieteikšanās iespēja bija šodien. Komandu reģistrāciju iespējams veikt turnīra mājas lapā vasarasliga.lv.

Jauniešiem tiek veidotas trīs dažādu vecumu grupas:

U-16 (1993.gadā dzimušie un jaunāki);
U-14 (1995.gadā dzimušie un jaunāki);
U-12 (1997.gadā dzimušie un jaunāki).

Bērnu un jauniešu komandas pieteikšanas maksa ir 75.00 LVL. Katra komanda turnīram var pieteikt ne vairāk kā 12 spēlētājus un divus komandas pārstāvjus. Lai pieteiktu papildu spēlētājus vai pārstāvjus, ir jāatsauc attiecīgs skaits iepriekš pieteikto spēlētāju vai pārstāvju. Ar turnīra Nolikumu bērnu un jauniešu komandām iespējams iepazīties vasarasliga.lv.

Turnīra organizatori atklāj, ka šī gada turnīrs, tāpat kā iepriekšējie, būs interesants un komandu sastāvos pieteikti daudzi Virslīgas florbolisti. Komandu pieteikumos atrodami arī vairāki pazīstamu hokejistu vārdi – Mārtiņš Raitums, Oļegs Sorokins, Ģirts Ankipāns, Ronalds Ozoliņš, Roberts Bukarts, Ronalds Cinks, Krišjānis un Jēkabs Rēdlihi.

A un B līgas komandas piesakās aktīvi. Šobrīd A grupā savu dalību jau ir apstiprinājušas sekojošas komandas: FK “Rīga”, “Salmingsports”, “Florbolam.lv”, “LU”, “Ikšķile”, “Ķekava”, “Moscow Never Sleeps” un FK “Ādaži”.

B grupā pieteikušās FK “Ādaži”, “Saulkalne”, “Špinātpundurs Ponijs”, FK “Rīga 2″, “Darba rezerves”, “LSPA”, „Devils United”, „Aspot IC”, „Energolux” un “Jägerteam”. Sieviešu līgā piedalīsies komandas – “Ne sauktas, ne gaidītas!”, “Ķekavas Bulldogs”, “Nevienā acī”, “Priekā!” un “Rīgas Lauvas”.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv

 +16 [+] [-]

, 2010-06-07 23:34, pirms 14 gadiem
Žēl, ka Znarja nav i.tvnet.lv ';

  -3 [+] [-]

, 2010-06-08 09:17, pirms 14 gadiem
Būs!
da.labi rakstīja: Žēl, ka Znarja nav http://i.tvnet.lv/article/sports/16905_506x285.jpg