Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Ar uzvarām sāk norvēģi, čehi un zviedri

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ar uzvarām sāk norvēģi, čehi un zviedri
Foto: Ritvars Raits

Šodien Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, startēja Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas florbolā vīriešu komandu finālturnīrs. Pirmajās spēlēs pie uzvarām tika Norvēģijas, Čehijas un Zviedrijas komandas.

Kā pirmie laukumā devās Dānijas čempioni - "Team Arhus Floorball", un Norvēģijas čempioni - "Tunet IBK". Samērā pārliecinošu uzvaru ar 7:3 (3:1, 3:1, 1:1) izcīnīja norvēģi, kuru rindās ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās Runars Snelligens.

Čehijas un Igaunijas čempionu duelī savu favorītu statusu pilnībā attaisnoja čehu "1.SC WOOW Vitkovice", kas SK "Augur" pieveica ar 8:3 (4:2, 3:0, 1:1). Uzvarētāju labā pa trim punktiem guva Lukašs Hrubijs, Milans Tomašiks un Radims Polašeks.

Vissīvākā cīņa izvērtās starp Šveices komandu "SV Viler-Ersigen" un zviedru "Storvreta IBK". Pēc pirmā perioda ar 1:0 vadībā bija izvirzījušies šveicieši, bet pēc otrā ar 3:2 jau zviedri. Pēdējā trešdaļā "Storvreta IBK" panāca jau 4:2, tomēr Šveices komanda nepadevās un divu vārtu deficītu atspēlēja – 4:4. Nepilnas piecas minūtes pirms spēles beigām Hannes Ohmans izvirzīja vadībā zviedrus – 5:4. "SV Viler-Ersigen" florbolisti izmisīgi centās atspēlēties, tomēr šoreiz viņiem tas neizdevās - "Storvreta IBK" uzvarēja ar 5:4 (0:1, 3:1, 2:2). Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar trim punktiem bija Fredriks Holcs.

Izmantotie resursi:
EFC 2010 | Sākums