Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

''Rīgas Lauvas'' un ''Jagerteam'' iekļūst pusfinālā

Krišs Upenieks

Šovakar LIDO Vasaras līgā B grupā vīriešiem ''Rīgas Lauvas'' pieveica ''Lido'' komandu, bet ''Jagerteam'' pārliecinoši pārspēja ''Aspot IC'' florbolistus, tādējādi šīs komandas kļuva par pirmajām pusfinālistēm.

Pirmās laukumā devās divas A grupas komandas - FK ''Rīga'' un ''Ķekava''. Graujošu uzvaru ar 15:5 izcīnīja ''Ķekavas'' florbolisti. Pēc šīs spēles tika aizvadīta pirmā ceturtdaļfināla spēle B grupā. Savā starpā tikās ''Rīgas Lauvas'' un ''Lido'' komandas. Sīvā cīņā uzvaru ar 4:3 izcīnīja lauvas, tādējādi kļūstot par pirmo pusfinālisti. Ceturtajā astotdaļfināla spēlē FK ''Rīga'' ar 5:2 pārspēja Explorelatvia.net, tādējādi kļūstot par pēdējo ceturtdaļfinālisti B grupā. Sacensību diena noslēdzās ar otro ceturtdaļfinālu B grupā. ''Jagerteam'' florbolisti ar 7:2 pārspēja ''Aspot IC'' florbolistus.

Rīt LIDO Vasaras līgā tiks aizvadītas divas ceturtdaļfināla spēlēs B grupā, kad savā starpā tiksies ''Darba Rezerves'' - FK ''Rīga 2'' un FK ''Ādaži 2'' - ''Devils United'', bet A grupā ''Florbolam. lv'' tiksies ar FK ''Ādaži'' komandu.

Izmantotie resursi:
Vasaras Florbola Līga | Vasaras Florbola Līga