Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vasaras līgā ''Explorelatvia.net'' ar 18:4 sagrauj ''LSPA''

Krišs Upenieks

Šodien LIDO Vasaras līgā tika aizvadītas trīs spēles. Sieviešu grupā ''Rīgas Lauvas'' ar 6:5 pārspēja Ķekavas ''Bulldogs'' florbolistes. B grupa vīriem ''Explorelatvia.net'' ar 18:4 sagrāva ''LSPA'' florbolistus, bet ''Rīgas Lauvas'' ar 5:2 pārspēja ''Devils United''.

Pirmajā spēlē tikās sieviešu komandas – ''Rīgas Lauvas” un ‘’Ķekavas Bulldogs”. Spēles pirmās minūtes uzskatāmi parādīja, ka ''Bulldogs'' cīņai noskaņojušās labāk, izvirzoties vadībā ar 2:0. Lai arī bumbiņu vairāk kontrolēja ''Lauvas'', viņām nekādi neizdevās gūt vārtus. Tik vien kā trīs reizes norībināt vārtu pārliktni. Pirmos vārtus ''Lauvas'' guva 16.minūtē, taču ķekavietes jau pēc 6 sekundēm atkal panāca divu vārtu pārsvaru. Turpinājumā abas komandas guva vēl pa vieniem vārtiem, puslaikam noslēdzoties 4:3 par labu Ķekavas ''Bulldogs”. Otrajā puslaikā Lauvas atrada spēles pavedienu, izlīdzinot rezultātu un līdz 34.minūtei pat izvirzoties vadībā ar 6:4. Spēles izskaņa bija bagāta ar neizmantotiem momentiem abu komandu izpildījumā. Bulldogs vienus vārtus atguva precīzi izspēlējot standartsituāciju, taču izlīdzinājumu panākt tā arī neizdevās. Spēles rezultāts – 6:5 ''Rīgas Lauvu” labā. Rezultatīvākā šajā spēlē bija Aija Vancāne no Bulldogs. Viņai 4 punkti (3+1).

Pirmajā B grupas spēlē ''LSPA” uz spēli pret ''Explorelatvia.net'' bija ieradušies 6 spēlētāju sastāvā (5 laukuma spēlētāji + vārtsargs). Par šādu vieglprātīgu un nenopietnu attieksmi viņi tika pamatīgi sodīti. Šajā reizē to izdarīja „Explorelatvia.net”. Spēles rezultāts graujošs – 18:4. Toms Prāmnieks un Rihards Asniņš šajā spēlē katrs nopelnīja pa 7 rezultativitātes punktiem.

Pēdēja šī vakara spēlē starp Rīgas ''Lauvām'' un ''Devils United'' bija ļoti ātra un skatāma. Laukumā spēlētāji cīnījās ļoti pašaizliedzīgi, un tā vien šķita, ka komandas laukumā kārto kādus citiem nezināmus savstarpējos rēķinus. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 1:1. Otrā puslaika sākumā abas komandas realizēja pa vienam vairākumam, bet izšķirošo atrāvienu 5 minūtes līdz spēles beigām izdevās panākt ''Lauvām'', pēdējās minūtēs gūstot 3 vārtus. Spēles rezultāts 5:2 Rīgas ''Lauvu” labā. Par spēles zvaigzni noteikti jāuzskata Kārlis Kvāls, kurš ne tikai paspēja pāris reizes noraidīties, bet guva arī uzvaras vārtus, kopā šajā spēlē savācot 3 punktus (2+1).

Nākamās spēles jau pirmdien, kad divas spēles aizvadīs sieviešu tabulas augšgala komandas, kā arī cīņā beidzot iesaistīsies arī vēl neredzētie ''Aspot IC” no vīriešu B grupas, kuriem pretī stāsies ''Špinātpundurs Ponijs''.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv