Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ragovskim pret līderiem pārtrūkst rezultatīvā sērija

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ragovskim pret līderiem pārtrūkst rezultatīvā sērija
Jānis Ragovskis (#17)
Foto: Esa Jokinen

Somijas florbola čempionāta spēcīgākajā florbola līgā trijos mačos pēc kārtas ar vārtu guvumiem bija izcēlies Jānis Ragovskis, bet spēlē pret čempionāta līderiem rezultatīvo sniegumu turpināt neizdevās.

Pirms pāris dienām Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais LASB viesos piedzīvoja neveiksmi pret “EraViikingit”, kuri izmisīgi cīņās par iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā. Šoreiz bija jāspēkojas ar neapšaubāmajiem turnīra līderiem “Classic”, kuri gan pēdējās spēlēs piedzīvojuši vairākus klupienus, tostarp izstājoties no Somijas kausa. Šoreiz “Classic” bija ļoti nokoncentrējušies jau no spēles paša sākuma, pirmo trešdaļu uzvarot ar pārliecinošu 5:2. Otrajā trešdaļā tika gūti vēl divi vārti, kas pārsvaram ļāva pieaugt līdz 7:2. Divi ātri noraidījumi trešajā periodā ļāva Lahti komandai atgriezties cīņā, jo abas vairākuma iespējas tika izmantotas, kā rezultātā desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Tamperes komandas pārsvars bija sadilis līdz 7:4. Mača izskaņā viesi mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēle’tāju, kas sākotnēji ļāva pietuvoties līdz 6:7, pēc tam Sami Johansons iemeta tukšos viesu vārtos, bet 26 sekundes pirms pamatlaika beigām viesi vēlreiz tika viena precīza metiena attālumā.

Jānis Ragovskis spēlēja nomināli pirmajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties, bet spēli noslēdzot ar negatīvu (-3) lietderības koeficientu. Ralfs Orste otro maču pēc kārtas spēlēja komandas trešajā maiņā, ar rezultativitātes punktiem neatzīmējoties un cīņu beidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pēc piedzīvotā zaudējuma Lahti komanda ar 38 punktiem joprojām saglabā piekto vietu, tiesa vairs tikai divu punktu attālumā ir “Happee”, kuriem par divām nospēlētām spēlēm mazāk. Līdz regulārās sezonas noslēguma LASB komandai atlikušas trīs spēles.