Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Arī "Ķekava" sarūgtina igauņus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pirmo uzvaru Latvijas florbola čempionātā svinējuši "Ķekavas" florbolisti, kas savā laukumā ar rezultātu 5:4 pārspēja "Tahe/Jogeva" klubu no Igaunijas.

Līdz šim abas komandas bija piedzīvojušas tikai un vienīgi zaudējumus, turnīra tabulā ieņemot pēdējās divas vietas. Pēc šī panākuma "Ķekava" pakāpusies uz augšu, ierindojoties devītajā pozīcijā, kamēr igauņi turpina atrasties sev jau ierastajā pēdējā 12. vietā.

Tomēr mača sākumā labāk klājās viesiem, kuri atklāja mača rezultātu. Līdz pirmajam pārtraukumam katra komanda guva vēl pa diviem vārtiem, pārtraukumā dodoties pie rezultāta 3:2 "Tahe" labā. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki precīzi bija divas reizes, uz ko viesi atbildēja ar vienu vārtu guvumu, bet trešajā trešdaļā "Ķekavas" komandas spēlētājs Matīss Jansons ar precīzu raidījumu atnesa uzvaru "Ķekavas" komandai.

"Ķekavas" komandas sastāvā rezultatīvākais ar divām rezultatīvām piespēlēm bija Gatis Kamšs, bet vārtus guva pieci dažādi spēlētāji. Viesiem divi vārtu guvumi Ilmāra Nīto rēķinā.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
3. kārta

"Ķekava" – "Tahe/Jogeva" 5:4 (2:3, 2:1, 1:0)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-01 11:49, pirms 17 gadiem
nu tad beidzot