Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Lisovskis un tiesneši saņem sodus

Lisovskis un tiesneši saņem sodus
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Šodien Latvijas Florbola Savienība piešķīrusi naudas sodu Talsu florblistam Kristiānam Lisovskim, savukārt tiesneši Ksenzovs un Arājs uz laiku atstādināti no savu pienākumu pildīšanas.

Strīds starp "Talsi/Triobet" spēlētāju Kristiānu Lisovski un tiesnešiem Vitāliju Ksenzovu un Kasparu Arāju izcēlās uzreiz pēc spēles starp "Talsi/Triobet" un "Rubenes" komandām. Tiesneši neieskaitīja Kristiāna Lisovska pēcspēles soda metienu, tādējādi uzvaru abām komandām svarīgā spēlē izcīnīja "Rubene".

LFS disciplinārā komiteja par lamu vārdu lietošanu ārpus sacensību laika, sacensību vietā, saskarsmē ar tiesnešiem, nolēma Talsi/Triobet komandas spēlētājam K.Lisovskim piešķirt soda naudu, savukārt uz laiku no savu pienākumu pildīšanas atstādināts mača tiesnesis Vitālijs Ksenzovs. Vēl drastiskākas sankcijas skārušas otru mača tiesnesi Kasparu Arāju. Nepietiekamās kvalifikācijas dēļ viņam turpmāk aizliegts tiesāt Hipolīzings Florbola Virslīgas spēles.

K. Lisovska izpildītais pēcspēles soda metiens

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-01-30 23:29, pirms 15 gadiem
Varbūt kāds paskaidros kāpēc neieskaitīja!

     [+] [-]

, 2009-01-30 23:30, pirms 15 gadiem
Nu f

  +7 [+] [-]

, 2009-01-30 23:30, pirms 15 gadiem
Tāpēc jau arī atstādināja tiesnešus, ka bija jāieskaita. Bet vispār toč dīvaini notiesāja

  +5 [+] [-]

, 2009-01-30 23:34, pirms 15 gadiem
Krieviski-bezpridels,latviski-maucī....Tam špīleram vēl atvainoties vajadzētu, nevis naudas sodu uzlikt.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-30 23:37, pirms 15 gadiem
buldogs rakstīja: Varbūt kāds paskaidros kāpēc neieskaitīja!
droshvien tiesneshi padomaaja, ka shtanga vai kaut kas taads.
nu, manupraat, taa ir diezgan stulba situaacija, jo tik klaja tiesneshu kljuuda un atnjem iespeeju turpinaat soda metienus.
domaaju, ka Talsu komandai vaajsh mierinaajums, ka vinjus atstaadina.
bet vismaz prieks, ka kaadaa sporta veidaa Latvijaa arii ieviesh sankcijas pret tiesneshiem, nevis klusee!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-30 23:42, pirms 15 gadiem
Tieši manas domas! un ne tikai atvainoties
opapā rakstīja: Krieviski-bezpridels,latviski-maucī....Tam špīleram vēl atvainoties vajadzētu, nevis naudas sodu uzlikt.
Slēpts komentārs: Madam-Pupu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-30 23:52, pirms 15 gadiem
principaa izpildot soda metienu jeb bulliti florbolaa aizliegts ir pirms metiena bumbu atvilt atpakal, tjipa nomaanit, taapec arii neieskaitiija, bet redzams ka striidiigi...

     [+] [-]

, 2009-01-30 23:55, pirms 15 gadiem
Klātienē vispār izskatījās,ka Talsu -Triobet komanda ir nolemta norakšanai!Diemžēl tiesnešu tendenciozā tiesāšana Rubenes komandas labā bija uzkrītoši pamanāma!!!Un ja jau,tur augšā,negrib lai Talsu komanda būtu starp līderiem,tad lai pasaka atklāti,nevis piečakarējas spēles tehnikai ,Kristiāna izpildījumā!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-01-30 23:58, pirms 15 gadiem
Madam-Pupu rakstīja: Nu nesaprotu so sporta veidu.Vel bernu autinos vins ir.Tadel jau tiesnesu limenis ir tik zems.
Bērnu autiņos esi Tu nevis sporta veids. Vienkārši ja nesaproti, nesaki, ka šeit kas ir zemā līmenī.
Bumbiņu nedrīkst nedz apstādināt, nedz pavilkt uz atpakaļu metot soda metienu. Tiesnešiem likās, ka veicot šīs "māņkustības", Lisovskis pavilka bumbiņu uz atpakaļu (nedaudz, bet tomēr) un tapēc arī netika ieskaitīts. Visai strīdīgs gadijums, un neesmu ne tiesnešu ne spēlētāja pusē, bet tas, ka to resni vajag bišķiņ atstādināt un to sīko vispār atlaist bija skaidrs jau sen. Lai puika fotografē nevis pūš svilpītē. Arsēnij - Tu būsi nākamais!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-30 23:59, pirms 15 gadiem
Kludas tas kurs kaut ko dara....
Un Lisovska izpilditais bullits bija stridigs un tapec jau tiesnesi neieskaitija...

  -1 [+] [-]

, 2009-01-31 00:02, pirms 15 gadiem
rNchX rakstīja: principaa izpildot soda metienu jeb bulliti florbolaa aizliegts ir pirms metiena bumbu atvilt atpakal, tjipa nomaanit, taapec arii neieskaitiija, bet redzams ka striidiigi...
Tur jau tā lieta,ka Kristiāns NEPAVILKA ATPAKAĻ,un to tikai aklais varēja neredzēt,kur nu vēl,saucamais,tiesnesis,kurš stāvēja tur blakus!

     [+] [-]

, 2009-01-31 00:04, pirms 15 gadiem
Tieši tā, nu nebija strīdīgs nevienā vietā! Bumbiņa visu laiku bija kustībā uz priekšu. Paskaties lēnākā video

  -3 [+] [-]

, 2009-01-31 00:44, pirms 15 gadiem
Ja jau LFS noņēma no tiesāšanas šos abus tiesnešus,ar ko viņi apliecina tiesnešu kļūdaino tiesāšanu,es uzskatu,ka LFS vajadzētu anulēt šo spēles rezultātu un likt Rubenei un TalsuTriobet pārspēlēt šo spēli ar citu tiesnešu sastāvu!Tas būtu tikai taisnīgi!

  +3 [+] [-]

, 2009-01-31 01:12, pirms 15 gadiem
nu Arāja kungs varēs nopietnāk pievērsties fotogrāfēšanai

  +3 [+] [-]

, 2009-01-31 01:54, pirms 15 gadiem
Tiešām Arāja kungs varētu mazliet atpūsties,kaut cilvēks sakarīgs, tas gan negarantē, ka būs labs tiesnesis.Bet Ksenzovs un vēl kādi četri gb. ir laba līmeņa tiesneši,un vēl pāris jaunieši, kas saprot spēli un prot arī tiesāt.
LFS jau pati vainīga, ka liek šos tiesāt kopā, jo Arājs nav cienīgs tiesāt augtāko līgu, jo treneri un kolēģi diez vai saprot viņa pieņemtos lēmumus. Laiks domāt par kādiem 10 pusprofesionāliem tiesnešu pāriem vai vairāk, ar fiziskajiem testiem un pamatīgu spēļu analīzi,jo pašlaik liela daļa nav tās naudas vērti un prasa vēl, atvainojos pašreizējā ekonomiskajā situācijā rosināsim viņiem samazināt naudiņas vai veidot šos 10 un vairāk patstāvīgus pārus,jo situācija ar tiesnešiem ir vienkārši katastrofāla, ja, piemēram uz šadu nopietnu spēli var likt Arāja kungu u.c. netabilstoša līmeņa tiesnešus.

  -3 [+] [-]

, 2009-01-31 02:00, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Klātienē vispār izskatījās,ka Talsu -Triobet komanda ir nolemta norakšanai!Diemžēl tiesnešu tendenciozā tiesāšana Rubenes komandas labā bija uzkrītoši pamanāma!!!Un ja jau,tur augšā,negrib lai Talsu komanda būtu starp līderiem,tad lai pasaka atklāti,nevis piečakarējas spēles tehnikai ,Kristiāna izpildījumā!!!
Tā vien liekas ka Vidziņš ir vai nu Lisovska mamma vai arī viekārši stulbenis,kas neko nesaprot no florbola. Par kādu tendenciozu tiesāšanu tu tur purkšķi!!!??? Varbūt vēlies novadīt kādu tiesnešu semināru un psatāstīt kā nav ''tendenciozi'' jātiesā?

  +1 [+] [-]

, 2009-01-31 02:18, pirms 15 gadiem
Tas labi,ka dažs labs ''gruzīns''pārzina florbolu tik perfekti,un nemaz nav jābūt Lisovska mammai.Lūk tā!

     [+] [-]

, 2009-01-31 10:20, pirms 15 gadiem
mani uzksati ir taadi... Gols bijs bet tiesnisis domaaja ka vinsjh bumbu paaraava uz atpakalju!!! debiils tiesnesis (vareetu gandriiz teikt ka visi taadi ir)

     [+] [-]

, 2009-01-31 12:18, pirms 15 gadiem
gars rakstīja: Tieši tā, nu nebija strīdīgs nevienā vietā! Bumbiņa visu laiku bija kustībā uz priekšu. Paskaties lēnākā video

Gars, ja jau visiem būtu lēni videoatkārtojumi, tad tiesnešīem kļūdu nebūtu, bet spēles vilktos 6 stundas! Padomā, kā ir kad, lēmums ir jāpieņemj nekavējoties, un tikai no tā, ko spēji ātrumā saskatīt!
Protams, piekrītu, ja reiz nesaredzi tiešu pārkāpumu (šoreiz tieši pavilkšanu atpakaļ), tad lēmumu nevajadzētu pieņemt, uz laikam viņš pārkāpa noteikumu. Tiesnešīem lēmums ir jāpieņemj, tikai kad, viņš 100% redz, kādu noteikuma pārkāpumu! Tiesa cik daudz spēj sasktatīt, itsevišķi tādā sportaveidā, kā florbols ir cita lieta!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-31 13:03, pirms 15 gadiem
es teiktu ka bullīts tiešām strīdīgs... tapēc pretenziju celšana ir saprotma. LFS valde manuprāt arī sakarīgu lēmumu pieņēma - it īpaši attiecībā uz Arāju - tā vien šķiet ka virslīgas spēles kuras viņš tiesā būtu labāk notikušas bez tiesnešiem vispār, nekā ar tādu.
Slēpts komentārs: begemots

  +1 [+] [-]

, 2009-01-31 15:06, pirms 15 gadiem
begemots rakstīja: ai, nu beidz! jebkursh sapraatiigs cilveeks pateiks, ka florbols ir viens no muljkjiigaakajiem sporta veidiem, kuru paarsvaraa speelee tie, kas neko nav speejushi panaakt klasiskajos sporta veidos. florbols savaa zinjaa ir pieskaitaams pie taadiem hobijiem kaa shautrinjas, novuss, minigolfs, utt.
Idiots nu tak ... nav tak pasaulee tikai klasiskie sporti

  +1 [+] [-]

, 2009-01-31 16:05, pirms 15 gadiem
nu jāatzīst, ka tiesneši šajā spēlē bija pilnīgākie bibelštoki. Garais bija klāt un visu redzēja. Talsu spēlētājiem vajadzēja ievilkt resnajam pa kuli ! Lisovskis tiesnesi nosauca par aklo un tūtiņdreijeru (pamatoti). Bet nu rupji gan tas ir, protams !