Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 3” trešajā aplī piekāpjas „Druvas” florbolistiem

„Kurši 3” trešajā aplī piekāpjas „Druvas” florbolistiem
Foto: www.fkkursi.lv

Sestdien 2.līgas Kurzemes reģionā nelielu pārsteigumu sagādāja Saldus „Druva”, kas savā laukumā ar rezultātu 11:7 pieveica „Kurši 3” vienību. Jāpiezīmē, ka abās iepriekšējās tikšanās reizēs ar nopietnu punktu pārsvaru pārāki bija Liepājas florbolisti.

Jau pašā mača sākumā pārliecinošāku spēli demonstrē tieši mājinieki, kas otrajā minūtē atmaksājas ar vārtu guvumu Imanta Lastovska izpildījumā. Līdz rezultāta izlīdzināšanai jāgaida vairāk kā piecas minūtes, kad pēc skaistas uzbrukuma izspēles tukšos vārtos bumbiņu raida Jānis Lagzdiņš. Pirmajā periodā liepājnieku vārtu vīrs Reinis Grīnbergs tiek pārspēts vēl trīs reizes, kamēr mājinieku vārtos tiek ielaista tikai viena bumbiņa. Atpūtā dodoties, Liepājas florbolisti atrodas iedzinējos ar -2.

Otrās trešdaļas sākumā liepājnieki vienus vārtus atgūst, tādējādi samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (3:4). Turpinājumā nerealizēts mājinieku soda metiens un vēl pa diviem vārtu guvumiem katrai komandai. Viesiem precīzi ir Jānis Lagzdiņš un Ivars Laivenieks, savukārt, mājiniekiem – Edgars Bērziņš un Roberts Egle. Pēdējās 20 minūtes uzsākot, vadībā vēl joprojām būs „Druva”, taču nu jau ar minimālu pārsvaru (5:6).

Beidzamā perioda sākumā pirmo reizi neizšķirtu panākt izdodas Jānim Lagzdiņam, Ivaram Laiveniekam asistējot. Pēc ilgākas bumbiņas dzenāšanas no vienas laukuma puses uz otru, mājinieki tomēr vadību atgūst, paspīdot Edgaram Bērziņam. Viesi necieš klusu, un drīz pēc tam neitrālu bilanci panāk Gints Bušs (7:7). Tas liepājnieku izpildījumā viss, taču Saldus florbolisti bumbiņu viesu vārtos raida vēl četras reizes. Pēc otrā vārtu zaudējuma Kurši cenšas savākties, izmantojot 30 sekunžu pārtraukumu, taču ar to nav līdzēts un spēles gala rezultāts 11:7 par labu „Druvas” vienībai.

Roberts Egle ar diviem vārtu guvumiem un tik pat rezultatīvām piespēlēm izrādījās rezultatīvākais mājinieku komandā, bet „Kurši 3” rindās ar četriem vārtu guvumiem tas bija Jānis Lagzdiņš.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Druva - Kurši 3 11:7 (4:2, 2:3, 5:2)

Metieni: 49:29
Soda minūtes: 4:4

fkkursi.lv