Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Arī "Rubene" pārspēj igauņus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ar nelielu izbīli "Rubenes" vīriešu komanda tomēr spēja izcīnīt uzvaru Latvijas virslīgas čempionāta kārtējā spēlē, savā laukumā ar rezultātu 7:6 pārspējot "Tahe/Jogeva" komandu no Igaunijas.

Iepriekšējā kārtā piedzīvojot sakāvi Cēsīs, "Rubenes" florbolisti šoreiz savā laukumā uzņēma čempionāta pastarīšus un Igaunijas. Tomēr arī šī spēle "rubeniešiem" neizvērtās par vieglu pastaigu. Pirmā trešdaļa tika uzvarēta ar rezultātu 2:1, tomēr pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts uz tablo vēstīja, ka abas komandas guvušas pa četriem vārtiem - 4:4. Trešā perioda sākumā igauņu līderis Rauls Kivi vadībā izvirzīja jau igauņus, tomēr laukuma saimnieki spēja atbildēt ar trijiem precīziem raidījumiem, iegūstot solīdu pārsvaru 7:5. Lai gan igauņi vienus vārtus atguva, pirmajam punktam ar to bija par maz.

Uzvarētājiem ar tirm precīziem raidījumiem izcēlās Ivars Jēkabsons, bet viesiem Rauls Kivi guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Pēc šīs uzvaras "Rubene" joprojām atrodas trešajā vietā turnīra tabulā, bet igauņi, turpinot spēlēt bez punktiem, noslēdz tabulu 12. vietā.

Latvijas vīriešu virslīgas čempionāts florbolā
7. kārta
"Rubene" - "Tahe/Jogeva" 7:6 (2:1, 2:3, 3:2)



Foto: Mārtiņš Šults ("KSK")

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv