Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Avīžnieki" izcīna trešo uzvaru un iekļūst pusfinālā

"Avīžnieki" izcīna trešo uzvaru un iekļūst pusfinālā
Latvijas Avīze/LU
Foto: Romualds Vambuts

"Latvijas Avīze/LU" kluba florbolisti palika nepārspēti arī trešajā Eiropas čempionvienību kausa izcīņas austrumu grupas kvalifikācijas turnīra spēlē, piektdien ar rezultātu 7:2 sagraujot Igaunijas vienību "TTÜ/Team Exel" un iekļūstot pusfinālā.

Lielisku spēli uzvarētāju rindās aizvadīja Pāvels Semjonovs, izceldamies ar četru vārtu guvumu, savukārt pa reizei sāncenšu vārtsargu izdevās pārspēt Krišjānim Zepam, Mārim Zicmanim un Matīsam Kliginam.

Izcīnītā uzvara ļāva "Latvijas Avīzes" komandai ieņemt pirmo vietu apakšgrupā un turpināt cīnīties par ceļazīmi uz Eiropas čempionvienību kausa finālturnīru, kuram kvalificēsies kvalifikācijas sacensību uzvarētāja. Pusfinālā Latvijas klubs tiksies Krievijas komandu "Nizhegorodets" vai arī mājinieku vienību "VSK FTVS UK Bratislava".

Atgādināsim, ka vietu pusfinālā sieviešu konkurencē nodrošināja arī "Rubenes" florbolistes.

Izmantotie resursi:
floorball.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-29 20:11, pirms 16 gadiem
nu veiksmi!