Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ķekavas florbolistus trenēs Aleksandrovs

Jānis Pārums

Ķekavas florbolistus trenēs Aleksandrovs
"Ķekava" menedžeris Kristens Rubenis un jaunais
galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs

Viens no šobrīd labākajiem florbola speciālistiem Latvijā – Sergejs Aleksandrovs - piekritis jaunajā sezonā kļūt par Florbola kluba Ķekava galveno treneri, nomainot līdzšinējo komandas vadītāju Andreju Zaķi, kura vadībā Ķekava pērn visai negaidīti ieņēma augsto 4. vietu.

Līdz šim Sergejs Aleksandrovs kā treneris ieguvis pilnu LČ vīriešu Virslīgas medaļu komplektu – zeltu ar Rēzeknes komandu, sudrabu un bronzu ar "Rubeni". Pēdējos divus gadus viņš florbola cīņās vadīja Rubenes komandu. Kā spēlētājs Aleksandrovs bijis ilggadējs Rēzeknes florbola komandas līderis.

"Ķekava man vienmēr simpatizējusi kā komanda, jo viņiem piemīt uzvarētāju gars un viņi cīnās līdz pēdējai sekundei, tādēļ esmu pilnīgi drošs, ka mūsu sadarbība būs veiksmīga," atzīst S. Aleksandrovs.

FK "Ķekava" menedžeris Kristens Rubenis: "Pirmkārt – visas komandas vārdā vēlos pateikties Andrejam Zaķim par lielo ieguldījumu Ķekavas snieguma uzlabošanā pērn. Otrkārt – priecājos, ka tieši Aleksandrovs būs Ķekavas treneris jaunajā sezonā, jo mēs zinām, ko viņš kā speciālists komandai spēj dot, un esmu pārliecināts, ka viņa vadībā mēs turpināsim progresēt."

Šobrīd ir skaidrs, ka Ķekavas komandā nākamajā sezonā nespēlēs Gatis Kamšs, kurš ir devies atpakaļ uz dzīvi Anglijā, kā arī Kaspars Logins. Iespējams, ka komandai pievienosies atsevišķi Ķekavas 1. līgas spēlētāji, kā arī šobrīd notiek pārrunas ar vairākiem potenciālajiem komandas jaunpienācējiem no citām komandām.

Ķekavas komanda Latvijas čempionātā spēlē kopš 1995. gada. Tā izcīnījusi deviņas Latvijas čempionāta medaļas – piecas zelta, vienu sudraba un trīs bronzas.

Informāciju sagatavoja:
FK Ķekava

     [+] [-]

, 2009-07-29 09:05, pirms 15 gadiem
hmmm redz kā

  +3 [+] [-]

, 2009-07-29 09:43, pirms 15 gadiem
parasti jau pēc labiem sasniegumiem sastāvu/treneri galvenos vilcienos nemaina, bet tad jau redzēs kas no tā sanāks!

     [+] [-]

, 2009-08-17 14:01, pirms 15 gadiem
Uz 100% piekrītu Sergejam...lai arī nedzīvoju Ķekavā,ši ir mana komanda...ar nezūdošām vērtībām,kā personālijā,tā arī ideoloģijā....