Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Uzvara/Lauks" atgūstas un triumfē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vietu turnīra tabulas pirmajā sešiniekā nostiprinājusi Bauskas "Uzvara/Lauks" florbola komanda, kas savā laukumā Latvijas virslīgas čempionāta kārtējā spēlē ar rezultātu 5:2 apspēlēja "Ķekavu".

Pirmo trešdaļu gan labāk aizvadīja viesi, kas pēc Toma Mežotņa un Oskara Repkes precīzajiem raidījumiem panāca divu vārtu pārsvaru. Otrajā trešdaļā mājinieki rezultātu līdzsvaroja, jo precīzi bija Andis Levītis un Ģirts Laugalis, bet pēdējā cēlienā laukuma saimnieki savus līdzjutējus iepriecināja ar vēl trim vārtu guvumiem, savu "kasti" atstājot sausā. Ar to bija pietiekami, lai svinētu uzvaru ar rezultātu 5:2.

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Ingus Panteļējevs un Ģirts Laugalis.

Pēc šīs spēles "Uzvara/Lauks" ar izcīnītajiem astoņiem punkiem ieņem sesto vietu, bet "Ķekava" ar četriem punktiem atrodas uzreiz aiz vadošo astotnieka.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā
7. kārta
"Uzvara/Lauks" - "Ķekava" 5:2 (0:2, 2:0, 3:0)



Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv