Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Pārgauja" nostiprinās sešiniekā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ceturto uzvaru šīssezonas Latvijas virslīgas čempionātā florbolā izcīnījuši Stalbes "Pārgauja" spēlētāji, kas savā laukumā ar rezultātu 8:7 izrādījās pārāki par Liepājas "Kuršiem".

Spēle sākās ievērojami vēlāk nekā bija paredzēts, jo zālē radās tehniskas problēmas. Tomēr ieilgušais gaidīšanas brīdis beidzās un mačs varēja sākties. Piespiedu pauze par labu nāca mājiniekiem, kuri pirmo trešdaļu uzvarēja ar rezultātu 3:1. Tiesa, pēc otrā perioda rezultāts jau bija neizšķirts 4:4. Izšķirošajā trešdaļā mājinieki veica vēl vienu izrāvienu, panākot pat 8:4. Lai gan pēdējo minūšu laikā lieliski nospēlēja viesi, kuri pamanījās īsā laika sprīdī atspēlēt trīs vārtus, līdz neizšķirtam kurzemniekiem nedaudz pietrūka.

Pēc šī panākuma "Pārgauja" ar izcīnītajiem deviņiem punktiem septiņās spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Kurši" ar pieciem punktiem noslēdz labāko astotnieku.

Mājiniekiem par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva Rolands Jānelsiņš (attēlā), kurš guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet viesiem Mārtiņa Grosa rēķinā divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā vīriešiem
7. kārta
"Pārgauja" - "FK Kurši" 8:7 (3:1, 1:3, 4:3)


Foto: www.skpargauja.lv
Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv