Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Blāzma" bezspēcīga savā laukumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ļoti pārliecinošu uzvaru vīriešu florbola virslīgas čempionātā izcīnījuši Cēsu "Cel Tik/Lekrings" florbolisti, kas viesos ar rezultātu 11:2 sagrāva Rēzeknes "Blāzmu".

Mājinieki šajā spēlē bija pilnīgi bezspēcīgi valsts vicečempionu un pašlaik otrās spēcīgākās komandas priekšā. Pirmajā trešdaļā cēsnieki izcēlās ar pieciem precīziem raidījumiem, bet otrajā guva vēl četrus vārtus, savu cietoksni nosargājot sausā. Trešā perioda sākumā viesi panāca arī 10:0, bet tad neliels prieciņš uzsmaidīja arī laukuma saimniekiem, kuri, spēlējot mazākumā, vienus vārtus atguva. Vēlāk mājinieki guva vēl vienus vārtus, bet punktu mačam pielika cēsnieks Jānis Alps – 11:2.

Viesiem šajā spēlē ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Jānis Alps.

Pēc šīs spēles "Cel Tik/Lekrings" ar iegūtajiem 12 punktiem no 14 iespējamajiem joprojām atrodas otrajā vietā, bet "Blāzma" turpina nestabilo sezonu, ar četriem izcīnītajiem punktiem atrodoties tikai desmitajā vietā.

Latvijas florbola čempionāts vīriešiem
7. kārta
"Blāzma" - "Cel Tik/Lekrings" 2:11 (0:5, 0:4, 2:2)


Fotogrāfs: Uvis Igalis
Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-28 21:52, pirms 17 gadiem
Jau 3. spēlē pēc kārtas, kurā Lekrings gūst vismaz 11 vārtus. Tā turpināt arī pret stiprākiem pretiniekiem.