Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Rubene" uzsāk ar uzvaru

Jānis Pārums

"Rubene" uzsāk ar uzvaru
Edīte Bankava

Ar panākumu Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas kvalifikācijas turnīru florbolā tikušas "Rubene" spēlētājas, kas ar 2:0 pieveica Igaunijas komandu "Saku Fortuna". Vārtus Latvijas komandas labā guva Baiba Juruša un Edīte Bankava.

Pirmā spēlē "Rubene" florbolistēm bija paredzēta jau vakar, taču tā nenotika, jo sāncenses no Gruzijas neieradās Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. Līdz ar to pirmais mačs sanāca pret Igaunijas komandu "Fortuna" no Saku.

Pirms divām nedēļām "Saku Fortuna" pie sevis organizēja pārbaudes turnīru, kurā rubenietes savas sāncenses pieveica ar 9:0. Pirms nedēļas latvietes bija pārākas arī "Latvian Open 2008" – 3:1.

Šoreiz latvietēm tik labi nesekmējās. Līdz pirmajam vārtu guvumam bija jāgaida vairāk nekā pusstunda, kad ar precīzu raidījumu izcēlās Baiba Juruša, realizējot Edītes Bankavas piespēli. Trešās trešdaļas sākumā izcēlās jau pati Bankava, panākot 2:0. Atlikušajā laikā vārti vairs netika gūti.

"Spēlējām labi," neskatoties uz pieticīgo rezultātu, portālam florbolazinas.lv atzina Jānis Dainis. "Žēl, ka turnīra organizatori neskaitīja metienu attiecību, jo tas vairāk pateiktu par mača gaitu. Pretinieces izteikti spēlēja no aizsardzības, bet viņu vārtsardze nospēlēja fantastiski. Brīžos, kad arī viņa vairs nebija glābēja, mūsu spēlētājas pašas raidīja bumbiņu garām vārtiem."

Kā atzinis Dainis, tad zālē bijusi vairāk nekā 30 grādu temperatūra, kas noteikti ietekmējis komandas sniegumu.

Savas otrās pretinieces "Szolnok Cannibals" latvietes nav redzējušas, lai gan viņas aizvadīja spēli ar igaunietēm (5:5). Tomēr treneris uzsvēra, ka tajā komandā spēlējot trīs spēlētājas, kuras veiksmīgi varot uzņemties līderes lomu. Par otrās grupas spēcīgāko komandu Dainis atzinis "Absolwent Siedlec" no Polijas, kuras demonstrējot labāku sniegumu par pieredzējušajām "Nizhny Novgorod" no Krievijas. Visu gan izšķirs abu komandu savstarpējā spēle rīt.

Eiropas Čempionvienību kausa izcīņa florbolā sievietēm:

"Rubene" (Latvija) - "Saku Fortuna" (Igaunija) 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Vārti: Juruša, Bankava.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 22:04, pirms 16 gadiem
Kapeec uzsaak :?

1jaa spelee tak neatbrauca „SC Colegi Batumi”

ta jau ari skaiaas uzvara :?