Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Avīzes" florbolisti sagrauj ungārus

Jānis Pārums

"Latvijas Avīzes" florbolisti sagrauj ungārus
Edgars Dzeguze
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Otro uzvaru Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notiekošajā Eiropas čempionvienību kausa izcīņas austrumu grupas kvalifikācijas turnīrā florbolā ceturtdien izcīnīja "Latvijas Avīze/LU" vīriešu vienība, ar 12:1 sagrajot Ungārijas "Ares HC 94".

Jau sestajā minūtē Edgars Dzeguze atklāja rezultātu, bet trešdaļas vidū Jurijs Ivenkovs dubultoja Latvijas komandas pārsvaru. Vareni tika iesākta otrā trešdaļa, kad pirmo četrarpus minūšu laikā tika gūti trīs vārti un pārsvars palielināts līdz 5:0. Līdz otrās trešdaļas beigām "Latvijas Avīzes" florbolisti izcēlās vēl trīs reizes, panākot 8:0.

Pēdējā periodā ar vārtu guvumiem vēl izcēlās Kristaps Vaičis, bet otros vārtus spēlē guva Zicmanis, Ivenkovs un Kligins, panākot 12:0. Vienīgi pašās spēles beigās ungāri guva goda vārtus.

"Pretinieki šoreiz bija krietni vājāki nekā vakar. Neskatoties uz pārliecinošo sniegumu, ir arī nepatīkamas ziņas, jo savainojumu guvis Toms Rutkis, kuram traumēta kāja. Pašlaik vēl gan nav zināms, cik savainojums būs nopietns. Mārtiņš Krūms šoreiz mačam nebija pieteikts, tādēļ vietu vārtos dalīja Edgars Jemeļjanovs un Raivis Pučurs. Ungāri vienīgos vārtus guva spēles beigās, kad viņiem padevās "haļava". Patiesībā tajā epizodē varēja svilpt arī sodu par spēli ar augsti paceltu nūju," pēc mača portālam florbolazinas.lv pastāstīja kluba prezidents Aldis Paegle.

Piektdien "avīžnieki" aizvadīs pēdējo apakšgrupas spēli, tiekoties ar Igaunijas vienību "TTU/Team Exel", kas pirmajā mačā ar 3:1 pieveica "Ares HC 94", bet šodien ar 2:7 piekāpās "KS Szarotka" florbolistiem.

Eiropas Čempionvienību kausa izcīņa florbolā vīriešiem

"Latvijas Avīze/LU" - "HC Ares 94" 12:1 (2:0, 6:0, 4:1)
Vārti: Zeps 2, Dzeguze 2, Kligins 2, Ivenkovs 2, Zīcmanis 2, Bērziņš, Vaicis.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv
floorball-la.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-28 22:01, pirms 16 gadiem
Taa tureet

  -1 [+] [-]

, 2008-08-28 22:06, pirms 16 gadiem
nez Kira arī spēlēja!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-28 22:26, pirms 16 gadiem
Malachi!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 09:45, pirms 16 gadiem
nee, O.Kirkils ir Kira.