Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

UNIHOC kļūst par IFF oficiālo partneri

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šomēnes Starptautiskā Florbola federācija (IFF) parakstījusi sadarbības līgumu ar florbola inventāra izplatītāju UNIHOC, vienojoties par uzņēmuma kļūšanu par oficiālā inventāra nodrošinātāju un IFF organizēto sacensību partneri.

Abu pušu noslēgtais līgums paredz sadarbības uzsākšanu ar tā parakstīšanas brīdi un turpināšanu līdz 2014. gada 31. decembrim. Šī sadarbība tiks attīstīta ne tikai pasaules florbola čempionātos vīriešiem un sievietēm, bet arī U-19 pasaules čempionātos, Eiropas čempionvienību kausa izcīņās un to kvalifikācijas turnīros, kā arī IFF Attīstības semināru ietvaros, kas paredz florbola starptautisku popularizēšanu.

Jaunuzsāktā sadarbība paredz, ka IFF oficiālajās sacensībās tiks izmantota UNIHOC izveidotā spēles bumbiņa Unihoc CR8ER, kas pirmo reizi notiks jau maijā paredzētajā U-19 junioru pasaules čempionātā Vācijā, kā arī turpmākajās IFF organizētajās sacensībās, tajā skaitā arī decembra beigās notiekošajā pasaules sieviešu florbola čempionātā Šveicē.

Izmatotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 15:48, pirms 14 gadiem
Autors raksta arī LFS mājas lapai, bet nevar atrast pat fotogrāfijas/attēlus ar jauno bumbiņu? Es atradu pāris sekunžu laikā!

>>>
';

  +1 [+] [-]

, 2011-01-28 16:01, pirms 14 gadiem
Un LFS pieņems lēmumu, ka LČ jāspēlē būs ar šādām bumbiņām.

P.s. kur šogad vispār tiek plānotas finālspēles?