Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas bulldogi" triumfē Salminglīgā

"Ķekavas bulldogi" triumfē Salminglīgā
"Ķekavas bulldogi" asina zobus un gatavojas 1. līgas sezonai

"Ķekavas bulldogs" florbolisti Salming florbola līgas finālā ar 4:5 piekāpās IBK "Jager", taču ar to pietika, lai divu spēļu summā svinētu uzvaru ar 14:13 un iegūtu lielo kausu.

Jau pirmajā uzbrukumā ķekavieši atklāja rezultātu (1:0). Otrajā trešdaļā handikaps sasniedza pat divu vārtu tiesu (3:1), tomēr ikšķilieši atspēlējās un izvirzījās ar 5:4. Ne bez veiksmes, bet uzvaru izdevās noturēt.

Buldogs Intars Labsvārds saņēma čempionāta labākā spēlētāja balvu, Oskars Eglītis ieguva rezultatīvākā spēlētāja titulu, bet klubs "Ķekavas bulldogi" un treneru guru Ints Vancāns - labākā organizatora balvu.

Jāsaka, "suņiem" neslikta sezona. Latvijas čempionātā 17 no 18 uzvarētām spēlēm un iegūta vieta 1. līgā (par uzvaru Rīgas reģionā), kā arī Salming čempionātā piecu komandu konkurencē zelts.