Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" sakauj "Rubeni"

Pārpildītu tribīņu priekšā vakar Kocēnos Cēsu "Cel Tik/Lekrings" florbolisti neatstāja nekādas cerības saviem principiālajiem Vidzemes kaimiņiem un spēles mājniekiem "Rubenei", tos sagraujot bez ierunām - 11:1.

Vēl pavisam nesen "Cel Tik/Lekrings" un "Rubenes" komandu tikšanās bija vienas no intriģējošākajām un neprognozējamākajām visā čempionātā, bet šosezon cēsnieki izrādījušus galvas tiesu pārāki par saviem oponentiem, pārliecinošajai uzvarai pirmajā aplī pievienojot panākumu ar 11:1 arī šodien. Cēsniekus jau piektajā minūtē vadībā izvirzīja Toms Rīsmanis, kurš noslēdza viesu komandas ātro uzbrukumu. Astotajā minūtē precīzs metiens no vārtu priekšas padodas Mārtiņam Rajeckim un rezultāts jau 2:0 "Cel Tik/Lekrings" labā. Turpinājumā ar pāris minūšu intervālu mājinieku komandas spēlētāji Māris Miķelsons un Jānis Inģists noprovē cēsnieku vārtu stabiņu un pārliktņa stiprumu, bet perioda pašas beigas daudz labāk aizvada viesi. Vispirms Jānis Alps filigrāni apspēlē Māri Miķelsonu, minūti vēlāk Ingum Laiviņam paveras brīvs koridors ieprietim vārtiem, bet sešas sekundes pirms trešdaļas beigām Alps otro reizi sarūgtina savus bijušos komandas biedrus. Pēc pirmās trešdaļas negaidīti pārliecinošais 5:0 viesu labā.

Otrās trešdaļas sākumā uzgavilēt varēja arī mājieni, kuriem ar precīzu metienu no laukuma kreisās malas izcēlās Uģis Ulmanis. Turpinājumā abas komandas vairakkārt bija spiestas spēlēt mazākumos. Lai gan "Rubene" vairāk nekā divas minūte varēja spēlēt skaitliskajā vairākumā pieci pret trim, gūt vārtus viņiem neizdevās. Vēl vairāk, kad cēsnieki jau bija četru spēlētāju sastāvā, nesavaldījās Jānis Inģists, kurš iesita ar nūju Aigaram Belasovam, nopelnot piecu minūšu sodu. Arī cēsniekiem diez ko neveicās ar vairākuma realizāciju, lai gan skaitliskais pārsvars bija vairāk nekā divas minūtes. Vienīgi vairākuma pēdējā sekundē precīzs metiens izdevās Mārtiņam Jarohovičam. Vēl šajā trešdaļā ar vārtu guvumu izcēlās Mārtiņš Rajeckis, kurš bija precīzs no vārtu priekšas pēc tam, kad cēsnieki vairākas reizes izdarīja piespēles, atrodoties ar muguru pret piespēles saņēmēju – 7:1.

Trešās trešdaļas sākumā astotos vārtus "lēcējpelēm" guva Gints Bērtulis, kurš izgājienā viens pret vienu ar mājinieku vārtsargu Ingu Denovu izrādījās aukstasinīgāks, vispirms pretinieku noguldot, bet pēc tam pārmetot tam pāri. Turpinājumā Jānis Freivalds guva devītos vārtus, bet sešas sekundes vēlāk Alps panāca arī divciparu skaitli. Punktu spēlei, realizējot skaitlisko vairākumu, pielika Mārtiņš Jarohovičs – 11:1.

Uzvarētāju rindās ar trim precīziem metieniem izcēlās Jānis Alps, bet Mārtiņa Jarohoviča rēķinā divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Pēc šī panākuma cēsnieki saglabājuši līderpozīcijas turnīra tabulā, bet "Rubene" atkāpusies uz ceturto vietu, garām palaižot "Talsus".

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem, virslīga
"Rubene" – "Cel Tik/Lekrings" 1:11 (0:5 1:2 0:4)


Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-27 15:12, pirms 16 gadiem
skaisti veiksmiga diena
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-27 16:36, pirms 16 gadiem
Lekrings labaakie!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja